MARTA SAVIĆ: Nisam srpski Menson, na koncertu sam provela 5 minuta!

- Otišla sam baš da vidim sa kim me to upoređuju. Ako neko misli da su crna haljina, nokti i ajlajner dovoljni za sličnost onda se slažem da ličim na Mensona - poručila Marta Savić

  • 0

Koncertu Merilina Mensona u „Beogradskoj Areni“ prisustvovala je i folkerka Marta Savić. Supruga Mileta Kitića otišla je na nastup kontroverznog rokera jer su je mnogi upoređivali sa Mensonom zbog imidža.

- Na koncertu je bilo oko 500 onih koji vole tu vrstu muzike, kaže Marta i dodaje: - Meni je u svakom slučaju strana i ne prija mojim ušima, ali obzirom da je muzika nešto što se oseća i što ne treba osporavati, ja ću reći da je meni i pet minuta bilo dovoljno na koncertu. Inače, drago mi je da sam napravila lapsus, jer ime Merilin je uzeo od Merilin Monro, a prezime od serijskog ubice Čarlsa Mensona. Zar moram da znam ime i prezime tog monstruma? Što se tiče njegovog izgleda, i upoređivanja sa mnom, mislim da takvi pod hitno trebaju kod oftamologa – rekla je Marta za "Folk portal", i dodala:

- Ja sam htela da pokažem da žena može na sceni da bude drugačija nego što je privatno, ali to se tada nije shvatilo na pravi način, ali vidim da sad već mnogi prave performanse i rade na tom scenskom nastupu. Onaj koji prvi počne, on je uvek neshvaćen. Biti drugačiji je kod nas šokantno.

 O Mensonu Marta nema nikakvo mišljenje, a samo poređenje između njih svoje smatra apsurdno.

- O njemu nemam mišljenje, jer zaista sam ja ta koja je isprozivana da imamo sličnosti, što je apsurd. Otišla sam baš da vidim sa kim me to upoređuju, pa ako neko misli da crna haljina, nokti i ajlajner su dovoljni za sličnost onda se slažem, a u svemu ostalom naravno da ne – naglasila je folkerka.

Posle sprektaklularnog koncerta u "Beogradskoj areni", čuveni muzičar Merilin Menson nije imao prilike da se druži s Martom Savić, ali se upoznao sa glumcem Sergejom Trifunovićem i sa jednim od scenarista „Srpskog filma“ Aleksandrom Radojevićem.  Nakon druženja sa fanovima ispred „Arene“, u Mensonov autobus ušlo je desetak devojaka i oni su se uputili u centar grada. Zaustavili su se ispred kafića poznate voditeljke Marije Kilibarde, gde su proveli svoje slobodno vreme.

- Pričali smo o „Srpskom filmu“ uglavnom. A ispostavilo se da je zanimljivija osoba nego što izgleda -  rekao je za “Alo!” Sergej Trifunović.

(izvor i foto: Alo!/folk-portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA