Suzana Mančić: Ne smeta mi Severinin pornić, moj je bolji!

- Devojke su nosile majice „Svi smo mi Seve“, a mene su vređali čim me vide na ulici - kaže Suzana, i dodaje da je i dan danas vređaju zbog pornića koji je procureo u javnost

  • 5

Suzana Mančić, priznala je u emisiji „Granica“ (koja će se u utorak emitovati na televiziji "Hepi") da je bila u velikoj depresiji posle emitovanja njenih porno snimaka i naglasila da su se prema hrvatskoj pevačici Severini Vučković, koja je takođe u etar pustila snimak svog seksa, ophodili sasvim drugačije.

- Devojke su nosile majice „Svi smo mi Seve“, a mene su vređali čim me vide na ulici – prvi put je o ovom nemilom iskustvu govorila Suzana Mančić, u emisiji „Granica“. –Nisam smela glavu da promolim nigde u javnosti, jer sam mislila da će me linčovati. U tom periodu niko mi nije nudio angažmane.

Pored svega, kaže Suzana, ne kaje se što nije potražila utočište u nejoj političkoj partiji, pa ni danas, posle toliko godina u javnom životu, nije se priklonila nijednoj političkoj strani a jedino što je možda vuče jeste da osnuje – Partiju lepih žena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • sasa

    11. jun 2012 | 18:04

    Suzana mesa zabe i babe. Severina je svoj pornic okacila o internet svesno i sa namerom. Njen video klip je imao milionske preglede i mnogo joj je pomogao u karijeri. Tada nije imala decu, nije bila u nekoj ozbiljnoj vezi i sa pornicem nije imala koga povrediti. Suzana ima dve cerke koje su u vreme distribucije klipa bile adolescentkinje, svesne sta je pornic i sta joj mami rade. Dakle sama ta cinjenica je javnost okrenula protiv Suzane, mozda ga ona nije okacila na internet, no dokazati to javnosti, malo je teze. Sada konstatovati da je njen pornic bolji nego od Seve malo je degutantno, ipak je Suzana stara baba u odnosu na Seve, a pusenje je pusenje.

  • ostoja

    11. jun 2012 | 18:14

    javi se meni suzana ja te podrzavam

  • ostoja

    11. jun 2012 | 18:18

    suzana zna sta joj treba to samo nas opet obraduj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA