≫ 

Ovo sigurno niste znali o Trampovoj najmlađoj seksi ćerki, u koju danas SVI gledaju! (FOTO) (VIDEO)

Tifani Tramp ima 23 godine, trenutnih 332.000 pratilaca na Instagramu, vodi luksuzan život i redovno koristi društvene mreže

  • 11

Najmlađa ćerka novog predsednika SAD-a Donalda Trampa, atraktivna Tifani Tramp, ima 23 godine i odavno pleni svojim izgledom, a sada je u samoj žiži interesovanja zbog aktuelnih dešavanja. 

PRVE GRUDI AMERIKE: Zbog nje će i najveći hejteri da zavole Trampa (FOTO) (VIDEO)

Tifani je jedino dete koje  je kandidat republikanaca dobio u braku sa svojom drugom suprugom Marlom Mejpls, budući da je sada u srećnom, trećem braku sa Melanijom Tramp, pre kojeg je postao otac četvoro dece.

Foto: Guliver/John Moore/Getty Images Foto: Guliver/John Moore/Getty Images

Plavokosa lepotica vodi luksuzan život, a školovala se na Univerzitetu Pensilvanija.

Foto: Guliver/Matthew Eisman/Getty Images for Vh1 Save The Music Foto: Guliver/Matthew Eisman/Getty Images for Vh1 Save The Music

Bavi se manekenstvom, ima dečka, a oprobala se i u muzičkim vodama kada je imala samo 17 godina i snimila pesmu "Like A Bird".

- Divila sam se svom ocu ceo život i volim ga svim svojim srcem - izjavila je ranije Tifani za "Vanity Fair".

Sa više od 332 hiljade prailaca na Instagramu, najmlađa Trampova ćerka ima svoju armiju fanova, druži se sa decom bogataša, zajedno sa kojima redovno objavljuje delove iz svog burnog ekstravagantnog života.

Za razliku od svoje polusestre Ivanke Tramp, kao i ćerke Hilari Klinton, Čelzi Hilton, na iznenađenje mnogih - Tifani nema svoje obezbeđenje, ali verovatno će se situacija ubrzo promeniti, budući da je njen otac izabran za novog predsednika Amerike.

Istini za volju, plavokosa lepotica je ranije objavljivala znatno više obnaženih slika, sve do početka tatine kampanje...

Još fotografija Tifani Tramp pogledajte u nastavku:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA