≫ 

PROSTITUTKA SAM! Prodajem telo da bih preživela: Šokantno priznanje POZNATE STARLETE!

- To je posao kao i svaki drugi. Ne vidim u tome ništa loše - izjavila je Maca Diskrecija, koja je javno do detalja iznela sve o onome čime se bavi

Foto: Instagram/macaaa.privatno Foto: Instagram/macaaa.privatno

Javna tajna da se mnoge javne ličnosti bave prostitucijom dobila je šokantnu potvrdu. Nakon što se na društvenim mrežama javno spekuliše kako ne postoji nikakva razlika između starleta i prostitutki, jedna od najpoznatijih starleta na ovim prostorima odlučila je da iskreno progovori.

Nekadašnja učesnica "Parova", starleta Maca Diskrecija, odlučila je da javno prizna da se bavi prostitucijom i šokirala sve! Iako je taj "posao" u Srbiji nezakonit, Senada Nurkić ne strahuje od toga da će završiti iza rešetaka. Ne uznemirava je ni to što su njeni nalozi iznova i iznova brisani sa društvenih mreža zbog eksplicitnih sadržaja...

Nakon što je Maca priznala da je PROSTITUTKA, objavljen i cenovnik njenih seks usluga!

- Članovi moje porodice, ujedno i moja majka Enesa, podržavaju me u odluci da se bavim prostitucijom. To je posao kao i svaki drugi. Ja moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla njima. Ne vidim u tome ništa loše  - brutalno je iskrena bivša učesnica "Parova" u intervjuu za "Alo".

Foto: Instagram/macaaa.privatno Foto: Instagram/macaaa.privatno

Maca je otkrila i zašto se ne bavi pevanjem, s obzirom da se oprobala i u tim vodama.

- Novac koji sam zaradila boraveći u rijalitiju, a koji sam htela da uložim u karijeru, dala sam mojima da otplate dug, pa sam zapostavila pevanje, ali biće i toga, nadam se. Ne odustajem od namere da se bavim pevanjem. Sada mi je želja da uđem u "Farmu" - rekla je bosanska starleta, koja redovno na društvenim mrežama provocira golim slikama i vrućim snimcima.

Raskalašna Maca pokazala gole grudi, pa međunožje, a na kraju i kućni video snimila! (18+) (VIDEO) (FOTO)

Foto: Instagram/maca.privatno Foto: Instagram/maca.privatno

Iako je prostitucija u Srbiji nelegalan posao, Maca se ne plaši da će završiti iza rešetaka, jer navodno ima dečka koji joj čuva leđa.

- Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja, neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on će neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne - kaže Maca Diskrecija, koja je iznela sve tajne na videlo i ni najmanje se ne stidi toga što voli seks. Ipak, bira da spava sa zgodnim i lepim muškarcima.

Foto: Instagram/maca.privatno Foto: Instagram/maca.privatno

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone - parfeme, veš, nakit... - pohvalila se Maca Diskrecija na kraju u razgovoru za "Alo".

Foto: Instagram/maca.privatno Foto: Instagram/maca.privatno

Podsećamo, Maca je zbog obnaženih fotografija i obrisanog profila na Instagramu nedavno završila i u britanskim medijima, gde su je nazvali "balkanskom lepoticom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ovcica

    27. januar 2017 | 00:45

    Cega se pametan stidi,time se budala ponosi.

  • Neko iz mase

    27. januar 2017 | 00:41

    Skidam kapu zbog priznanja

  • Sone

    27. januar 2017 | 09:54

    Legalizujte prostituciju pa da zena lepo i posteno zaradi i plati porez i svima lepo, moze i fiskalni da izda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA