STARLETE ILI VIP PROSTITUTKE? Sve rijaliti zvezde za koje se pričalo da se bave prostitucijom (FOTO)

Već godinama žuta štampa rijaliti zvezde i starlete povezuje sa elitnom prostitucijom. Stanija, Soraja, Tijana Ajfon, Tamara Đurić, Mimi Oro, Ružica, Maca, Caca su samo neke o kojima se spekulisalo. Jedna je priznala prostituciju, jedna je osuđena, a gotovo ni za jednu nije bilo dokaza

  • 2

Već godinama unazad, u domaćim medijima se provlače različite priče o tome kako se pojedine javne ličnosti, mahom starlete i rijaliti učesnice, bave prostitucijom. Nedavno šokantno priznanje bosanske starlete Mace Diskrecije da je prostitutka i da prodaje telo da bi preživela, uzdrmalo je Srbiju, a odmah su se otvorile priče o tome da ona nije jedina.

PROSTITUTKA SAM! Prodajem telo da bih preživela: Šokantno priznanje POZNATE STARLETE!

Foto: Instagram/macaaa.privatno Foto: Instagram/macaaa.privatno

Brojne javne ličnosti, među kojima daleko prednjače starlete, često su povezivane sa prostitucijom, koja je, kao što je poznato, ilegalna u Srbiji, te su se bar jednom našle u medijima zbog toga što navodno naplaćuju svoje seksualne usluge. O njihovim navodnim aktivnostima pisala je mahom žuta štampa, ali, osim u slučaju Mimo Oro, koja je bila u policiji ovim povodom, ni za jednu od pomenutih starleta nije bilo konkretnijih dokaza.

Nakon što je Maca priznala da je PROSTITUTKA, objavljen i cenovnik njenih seks usluga!

Među "optuženima" bila je i kontroverzna starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, koja je navodno, verovali ili ne, javno priznala da je promašila hotel u kojem je trebalo da ima seks!

Foto: Instagram/ticamaksimovic Foto: Instagram/ticamaksimovic

Ovo je Tijanina izjava, objavljena u Informeru:

- Jao Bože, je l' vi kapirate da sam ja otišla u "Metropol" umesto u "Crowne plazu"?! Nekim hotelima sobe na prvom spratu počinju brojem 1001, a nekima sa 101. I onda se potrefi da ulazim u sobu, da je u njoj lik i da je stranac… Tada je pun grad bio stranaca. Ljudi, ja sedim i pričam sa njim. I meni šalje drugarica poruku: "Pita ovaj kad stižeš, kasniš". Ja rekoh: "Ali, ja sedim u hotelu". Ona kaže: "Tijana, gde sediš?". Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izje**ti sa čovekom! - ispričala je Tijana Ajfon u razgovoru sa prijateljem, a preneo je "Informer".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na sledećim stranicama pogledajte koje su još poznate ličnosti povezivali sa prostitucijom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    26. februar 2017 | 21:10

    to je tacno da se bave starim zanatom od cega se zivi luksuzno i razbacuje parama.vidite li njihovo ponasanje te neskolovane i jos nesto vise od pola estrade se isto bavi prostitucijom.vidite li njihovo ponasanje plejbecarenje gologuze i jos nesto od plejbecarenja se ne zivi luksuzno.njima je muzika samo paravan idu u poslovne pratnje sa krimosima se druze droga to je sve povezano.tu se obrce velika lova i to je prava istina ,cak su jedni druge sa tim optuzivali i sigurno je to tako.

  • Сербия любит Россию

    27. februar 2017 | 00:17

    А какве су ово наказе?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA