Ne dam bilo kome da mi pljune u lice! Aco Pejović otkrio zašto njemu niko ne sme da lepi pare na čelo i koji je bio njegov najveći bakšiš! (VIDEO)

Aco Pejović je za Telegraf priznao da nema tih para zbog kojih bi se ponizio i dozvolio da mu neki pijani gost zalepi novac na čelo

  • 10

U pauzi snimanja spota sa Aleksandrom Prijović, Aco Pejović je priznao da mu je odvratno kada vidi pevače kojima pijani gosti lepe novac na čelo, i dodao da nema tih para zbog kojih bi se on tako ponizio.

Pakleno seksi Aleksandra Prijović snimila spot sa Acom Pejovićem, posle kog se POVLAČI IZ JAVNOSTI! (VIDEO)

Budući da se nedavno Ljuba Aličić hvalio kako je za samo nekoliko minuta, na jednoj svadbi zaradio 25.000 evra, Pejović je na pitanje koji je bio njegov najveći bakšiš na nekom privatnom slavlju, odgovorio:

- Ja sam imao situacija na kojima je možda bilo i više (para), ali to su stvari koje se dogode jednom u karijeri... To je ozbiljan novac. Ali, sa druge strane, taj novac se deli, nije to varijanta: "E, to je tebi, i nosi kući"...

Budući da se često pojavljuju snimci sa svadbi i ispraćaja na kojima gosti lepe pare pevačima na čelo, pitali smo Aca šta on misli o tome.

- To ne bih dozvolio, meni je to potpuno ružno, da neko pljuje u novčanicu i zalepi ti je na čelo... To je pljuvanje tebi u lice, ma kakav novac da je u pitanju - kategoričan je Pejović.

Pogledajte šta je sve Aco Pejović rekao o Aleksandri Prijović, njihovoj pesmi i Filipu Živojinoviću:

A ovako je bilo na snimanju spota:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    10. mart 2017 | 21:58

    Nisam ljubitelj ove vrste muzike ali čitam ovako ovdje o svakom po malo i kontam da se ovaj covjek odvaja od citave estrade. Nekako skroman i normalan sto zaista izgleda cudno u odnosu na njegove kolege i koleginice. Puno sreće u karijeri care.

  • Zoi

    10. mart 2017 | 20:54

    Bravo, ti si gospodin pevač! A šta tek da se kaže za nazovi "zvezde" koleginice, kojima guraju pare gde stignu, još se hvale po mrežama!

  • DAKSSS

    10. mart 2017 | 19:41

    Svaka ti cast,ako je istina.Onda si gospodin!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA