≫ 

PORNO NOĆ: Dva para u ISTO VREME, u akciji u "Parovima! (18+) (VIDEO)

Dok je Aleksandra imala seks sa Davidom, Miki Mećava je spopao Slađu

  • 2

Tokom noći je bilo baš burno u "Parovima" i seks Aleksandre i Davida nije ništa novo, ali u isto vreme su se "zabavljali" i Miki Mećava i Slađana Petrušić. 

AKCIJA U ZORU! Izbacili je iz "Parova", pa je vratili, a onda je Aleksandra ispod pokrivača žestoko POČASTILA Davida! (VIDEO)

Otkada se Aleksandra vratila u rijaliti, ona i David su stalno u krevetu, i ovoga puta je akcija počela tako što je Ljubina ćerka zajahala svog dečka... A nekoliko metara dalje, Miki Mećava je prišao Slađi, sklonio pokrivač sa nje, i počeo da je mazi...

Ovako je to uživo izgledalo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    15. mart 2017 | 08:30

    Miki Mecava je jedan glupan koji ne zna da sastavi dve recenice.Jadna li su njegova deca koja moraju da gledaju ove svinjarije njihovog oca.Kad bude izasao vani zenu imati sigurno nece. Nisam fan Aleksandre i Davida al oni su mladi,slobodni pa nek rade sta hoce,mada sex u parovima ja licno ne opravdavam

  • Kuda idu divlje svinje

    15. mart 2017 | 23:38

    A kada kamere u WCu da stvarno bude intrigno?? Pitam se ko je ovde naj jadnji, ovi zatvoreni ili ovi slobodni koji prate "život u zoološkom vrtu" ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA