≫ 

RUČNI RAD U ZORU! Aleksandra počela da ZADOVOLJAVA Davida ispod pokrivača, a onda se okrenula i počela je AKCIJA! (VIDEO)

Drugu noć za redom Aleksandra i David zabavili su se ispod pokrivača, što dokazuje da Ljubina ćerka više ne mari ni za kamere ni za Čabarkapu

  • 1

Nakon što se pre dve noći prvi put baš opustila u krevetu sa Davidom Dragojevićem, Aleksandra Subotić svom dečku ponovo je priuštila zadovoljstvo.

PORNO NOĆ: Dva para u ISTO VREME, u akciji u "Parovima! (18+) (VIDEO)

Iako je akcija u "Parovima" ponovo bila u samu zoru, neki ukućani koji nisu spavali komentarisali su kako je Aleksandra Davida prvo zadovoljila "ručnim radom", a da su onda imali i odnos ispod pokrivača!

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Na snimku koji je zabeležio akciju vidi se da Aleksandra i David razmenjuju "nežnosti", a ako je suditi po zvucima koji se čuju očigledno je da su oboje uživali.

NEVIĐENA DRAMA! Aleksandra Subotić IZBAČENA iz "Parova", a onda su snimci iz hodnika vile ŠOKIRALI SVE! (VIDEO)

Evo kako je to izgledalo:

Inače, pre akcije sa Davidom produkcija je Aleksandri priredila neprijatno iznenađenje. Oni su uporedili Davidovu fotografiju sa fotkom na kojoj je Aleksandar Čabarkapa, a onda su zamolili Aleksandru da objasni sličnost.

Nju su krivili da je rasturila brak Nataši i Dači, a sada ih je Milica Dražin oboje isprozivala! (FOTO)

Ćerki Ljube Pantović nije bilo nimalo svejedno, David je neprijatnost pokušao da prikrije smehom, a Aleksandra je na sve načine probala da ih ubedi da je David ne podseća na oca njene ćerke Magdalene.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA