Saši Kaporu preti 12 godina zatvora?

Ako se ispostavi da je mladi pevač neovlašćeno nosio oružje, čeka ga duga zatvorska kazna

  • 0

Kao što smo juče preneli, mladi pevač Saša Kapor priveden je u stanicu policije zbog posedovanja oružija kada je boravio na jednom beogradskom splavu. Protiv nekadašnje zvezde "Granda" podignuta je i krivična prijava, zato što je posedovao oružje za koje nije imao dozvolu u trenutku kada je službeno lice bilo na splavu, prenosi "Alo!".

Kapor je istakao da je pištolj pričuvao drugu koji je službeno lice. Međutim, osoba o kojoj je pevač pričao nije se pojavila u stanici da da izjavu, izjavio je neimenovani izvor blizak policiji.

Mlada zvezda "Granda" smatra da sa ovim navodnim incidentom neće imati problema.

- Bio sam sa velikim društvom, a jedan od drugara je službeno lice. Kada je odlazio u WC, dao mi je oružje da ga pričuvam. Ja sam stavio pištolj kod sebe i odjednom je došlo obezbeđenje, a odmah nakon toga i policija, sa kojom sam otišao u stanicu. Dao sam izjavu i eto. Ne bi trebalo da bude problema – izjavio je Kapor pre neki dan.

Advokat Nebojša Radović rekao je kakva kazna  preti Kaporu:

- Ukoliko postoji okolnost da je osumnjičeni samo držao pištolj neovlašćeno, onda mu preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora i novčana kazna. U slučaju da je nosio oružje neovlašćeno, onda je kazna od dve do 12 godina – izjavio je Radović za "Alo!".

(izvor: Alo!)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA