LOTO proslavio sedmi rođendan

Najpopularnija igra na sreću obeležila je sedmogodišnjicu postojanja u Srbiji

  • 0

Najpopularnija igra na sreću LOTO 7 od 39 proslavila je svoj sedmi rođendan u društvu predstavnika medija, voditeljskih i glumačkih lica, kao i predstavnika Državne lutrije Srbije. Sve one koji su ovog puta došli na „sastanak sa srećom“, ugostio je Nikola Đuričko, koji je predstavio kako se LOTO razvijao u proteklih sedam godina. Pored šest fantastičnih nagrada koje su osvojili predstavnici medija, sedmu i najvredniju nagradu, romantični vikend u Rimu, osvojila je nakadašnja LOTO devojka Suzana Mančić.

 

Pre tačno sedam godina, uveden je garantovani fond za sedmicu, koji danas iznosi čak pola miliona evra.

Najveća LOTO sedmica iznosila je čak 4,8 miliona evra, a izvučena je 23. marta 2010. godine. Ovaj, do sada najsrećniji LOTO tiket, uplaćen je u Kanjiži.

 

Kako bi igračima ponudila više uzbuđenja, više igre, zabave i šansi za dobitak, Državna Lutrija Srbije je uvela dva LOTO izvlačenja, utorkom i petkom, sredinom 2009. godine.

Za one koji žele više od LOTO-a, uvedena je i dodatna igra LOTO Joker, kao i LOTO Plus sa kojim sve kombinacije od sedam brojeva imaju još jednu šansu za dobitak od sedam pogodaka. Za igrače koji žele da svoje kombinacije uplate u više kola, tu je LOTO pretplata.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA