Pitali smo Mariju Šerifović KOLIKO IH JE BILO, a onda je usledio šmekerski odgovor sa tačnim brojem! (VIDEO)

Fantastično raspoložena Marija dala je više nego iskrene odgovore na apsolutno svako pitanje koje smo joj postavili, a jedan odgovor bio je potpuni šok!

  • 2

Ako iko na estradi, od ženskih izvođača, ima fantastičan smisao za humor onda je to Marija Šerifović.

KAKAV TI JE TO LUSTER NA GLAVI?! Lukas žestoko isprozivao Karleušu, a ona ga je SPUSTILA toliko da je BOLELO! (FOTO)

Pop zvezda sa odgovorima je briljirala i ovaj put, a na samom početku skrenula nam je pažnju na to da smo omašili kada smo objavili da je smršala 10 kilograma.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Kako je rekla, to nije istina, jer je smršala samo 7, a na pitanje zašto njeno mršavljenje privlači toliku pažnju rekla je:

- Valjda zato što sam ceo život bila tuljan, pa je sad senzacionalno to što mršavim. (smeh) Nemam pojma - počela je Marija, a onda je otkrila i razlog iz kog je krenula sa dijetom.

KAKVA PROMENA! Marija Šerifović za mesec dana DRASTIČNO smršala, ovako izgleda sa 10 kilograma manje! (FOTO) (FOTO)

- Nisam ja krenula da mršavim zbog bilo čega vizuelnog, već sam počela, onako, malo da se osećam...nelagodno. To je jedini razlog.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

S obzirom na to da je publiku navikla na to da na svakih nekoliko mesei izda novi singl, pitali smo je kada će ponovo nova pesma.

- Postoji pesma "Jedanaest" koju smo Bane Opačić i ja zajedno smislili, i postoji jedna mnogo lepa priča vezana za tu pesmu. Mi smo je otpevali 14. februara, za Dan zaljubljenih, kao neki poklon, i nisam sigurna kada će to da se desi, ali izvesno je da će se desiti nekada. Ali, ja tone planiram. Ja se bukvalno budim sa idejama i to rešavam u tom danu - rekla je Marija.

NEVIĐENE PROZIVKE PRED KAMERAMA: Marija Šerifović rekla Karleuši da liči na transformersa, a onda je krenulo ludilo! (VIDEO)

Na šaljivo pitanje da li je jedanaesti isto što i sto prvi Marija je sa osmehom rekla:

- Nije, nije... Ne dao Bog sto prvi... Nadam se da ne postoje oni koji su doživeli 101. partnera, a i da postoji - alal vera!

Na pitanje na kom je ona broju - dala je šmekerski odgovor!

- Verovali ili ne, tako nešto... Osam, devet. (smeh) Do 11 ću da guram!

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Kada je u pitanju trudnoća i to kada će se konačno dogoditi, takođe je dala više nego iskren odgovor.

- Pa isto kad se probudim jednog jutra...tad će se desiti. (smeh) Mislim da čovek stvarno mora da bude spreman za tu situaciju, ja sam onako, malo luda pa to posmatram drugačije. To je najznačajniji projekat u mom životu tako da on stvarno mora da bude od prvog do poslednjeg dana perfektan i ja za to moram da budem i fizički i psihički spremna. Tako da, kada dođe trenutak da se rodi jedan mali Šerifović mislim da će biti jedno od najluđe dece na estradi - sa osmehom je objasnila pevačica.

Pogledajte kompletan intervju sa Marijom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA