NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Aleksandra ronila suze usred svadbe, i to kada su joj OVO saopštili! (VIDEO)

Aleksandra Subotić i David Dragojević danas su obavili prvo rijaliti venčanje, ali mladoj je nešto ipak pokvarilo ovaj važan dan

  • 8

Iako je danas bio njen dan, budući da je bila mlada, Aleksandra Subotić rastužila se u vili "Parova" kada je saznala tužnu vest.

BAJKA U RIJALITIJU! Nakon što su izgovorili DA, ovako su Aleksandra i David otplesali PRVI PLES zajedno sa ostalim "Parovima"! (VIDEO)

Aleksandra i David danas su u rijalitiju obavili pravo venčanje, pa se današnji dan vrti oko njih. Iako je sve bilo veselo i obavljeno kako treba, Aleksandru je rasplakalo kada su joj saopštili da joj je tata u bolnici, odnosno da je zbog napada bubrega završio u Urgentnom centru.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Veliki pozdrav za Ljubu i mog tatu koji se trenutno nalazi u Urgentnom centru, pod terapijom je... - poručila je Aleksandra, a onda briznula u plač.

- Biće sve u redu, mi nismo želeli pre da ti kažemo - rekla joj je voditeljka.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Podsetimo, današnjoj svadbi nije prisustvovala ni Aleksandrina majka Ljuba Pantović, pa je učesnica "Parova" vest o ocu primila stresno.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA