RAT DŽEKSONOVIH: Dženet ošamarila nećakinju, nazvavši je razmaženom kučkom (VIDEO)

Sukob je nastao zbog testamenta Majkla Džeksona, koji je bogatsvo ostavio svojoj deci, a ne ostatku porodice Džekson

  • 0

Sudeći prema fotografijama koji su objavili strani mediji, sumnja se da je sestra preminulog Majkla Džeksona Dženet ošamarila svoju nećakinju Paris, nazvavši je „razmaženom malom kučkom“. U kući Džeksonovih izbio je pravi rat kojem je prisustovala i policija. Takođe, smatra se da je Paris uzvratila šamar 46-godišnjoj Dženet, uz poruku da je kuća njen dom, kao i njene braće Princa i Princa Majkla II, a ne porodice Džekson.

-Odj*bi odavde – rekla je Paris Dženet Džekson, koja ju je dočekala ispred kuće sa braćom Rendijem i Džermejnom. Pevačica je tražila da se deca maknu sa poseda. Dženet je takođe pokušala da otme mobilni 14-godišnjoj ćerki preminulog kralja popa.

Sukob je nastao zbog testamenta Majkla Džeksona, koji je posle njegove smrti ostavio celu svoju imovinu svojoj deci, dok je ostatak čuvene porodice ostao „kratkih rukava“. Braća i sestre preminulog pevača već tri godine smatraju da je testament lažan, a oni su hteli da budu naslednici.

Sve je krenulo od navodnog nestanka Ketrin Džekson, majke Majkla Džekson,a i negovateljice njegove dece, koji se dogodio pre devet dana. Deca preminulog kralja popa nisu mogla da stupe u kontakt sa svojom bakom, a jedan od sinova 82-godišnje Ketrin, Džermejn Džekson, potvrdio je preko Tvitera da je njegova majka dobro i da se po preporuci lekara odmara u Arizoni.

(izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA