≫ 

Nataša Bekvalac konačno progovorila o vezi sa Lukom Lazukićem (VIDEO)

Nakon mesec dana ćutnje o novoj vezi Nata je potvrdila da je srećna i da je, kako nam je sama rekla, u ljubavi sve "ful i super"

  • 10

Posle brojnih pojavljivanja sa novim dečkom Lukom Lazukićem, Nataša Bekvalac konačno je nešto i rekla o svojoj novoj romansi.

Da li ima gaćice? Haljina prekratka a izrez veliki, Nataša Bekvalac izludela muškarce! (FOTO)

Vidno raspoložena Nata je sijala od sreće na jednom popodnevnom nastupu u Beogradu, a kada smo konstatovali da je smršala imala je šta da kaže.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Ne, samo je dobar kroj. (smeh) Nisam skromna, uvek treba da imate talenat da prekrijete svoje mane i slikate ono što je dobro. Nije baš sve tako savršeno (smeh) - rekla nam je Nataša.

KONAČNO, istina posle 6 godina: Amidžić otkrio da li su suze Nataše Bekvalac u njegovoj emisiji bile ISKRENE! (VIDEO)

Uskoro će publici predstaviti i svoju novu pesmu, pa smo je pitali i kome je namenjena, s obzirom na to da su manje-više sve njene pesme nekome posvećene.

- Namenjena je meni, to je definitivno. To je pesma sa stavom, pesma gde se lično obraćam samoj sebi, gde pričam o sebi, tako da namenjena je svim ženama koje imaju petlju i koje su hrabre. Pesma je vrcava i negde dvosmislena, gledaće je ljudi raznim očima. I tačno po tome kako je neko gleda videćete kakav je čovek - objasnila je Bekvalčeva čiji je kum, Dragan Brajović Braja, radio novi album Aleksandre Prijović.

Foto: Instagram/bekvalceva Foto: Instagram/bekvalceva

Zanimalo nas je da li ga je preslušala i kakvi su joj utisci.

- Nisam preslušala album iako bi profesionalno to svakako trebalo da uradim, ali ona je definitivno jako lep start imala i verujem da je ovo u tom kontinuitetu nastavljeno. Ima dobre saradnike, ne postoji nijedan razlog da to ne bude jako dobro - istakla je Nataša.

Žena Saleta Tropika TOTALNO promenila imidž, kad se pojavila niko nije skidao pogled sa nje! (FOTO) (VIDEO)

Kako nam je rekla, njen dom sada izgleda normalno, pun je ljubavi, a na prvo muško dete u porodici, sina njene sestre Kristine, još se nije navikla.

- Ne mogu još da ga prihvatim! (smeh) Nisam naviknuta, pa idem kao mačka oko slanine oko njega - sa osmehom je rekla Nata.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Za kraj, pitali smo je da nam prokomentariše ljubavni život, a odgovor je bio kratak i jasan:

- Sve je ful i sve je super!

Kompletan razgovor poslušajte u snimku ispod:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA