PINK DEMANTOVAO KARLEUŠU: Divna ipak izjavila da je Duško Tošić švaler (VIDEO)

Pogledajte snimak na kome se vidi kako Divna Karleuša izjavljuje da je njen zet Duško Tošić - švaler!

  • 5

Divna Karleuša ipak je u rijaliti šouu "Akademija debelih" izjavila da je njen zet Duško Tošić švaler. Ovu informaciju preneli su gotovo svi mediji, a voditeljkina ćerka, pevačica Jelena Karleuša, demantovala je ove navode izjavom za medije, kao i na Tviteru. TV "Pink" objavio je sporni snimak na kome se može čuti da je Divna, najverovatnije u šali, ipak izgovorila spornu rečenicu.

- Moja majka nikada nije izjavila tako nešto. Da li je neko to video ili čuo? Nije! Reč je o bolesnoj izmišljotini, plasiranoj u medije, u pisanoj formi, s namerom da se naudi meni i mojoj porodici. Divna obožava Duška i smatra ga najdivnijim ocem i suprugom! Njeno mišljenje je da nisam mogla bolje da izaberem i ponosna je na našu sreću i naš brak – stoji u Jeleninoj izjavi za "Kurir".

 

Pres služba televizije "Pink" potvdila je da snimak postoji, a potom ga i emitovala.

- Divna Karleuša je izjavila ono što je postalo dostupno medijima. To je delimično emitovano prekjuče, a sinoć su gledaoci imali priliku da vide nastavak razgovora između Divne i Zorice Marković, u kome se čula i sporna rečenica o Tošiću – stoji u saopštenju pres službe televizije "Pink".

Pogledajte sporni razgovor između Divne Karleuše i Zorice Marković koji je uzburkao javnost.

Videvši sporni snimak, Karleuša se ponovo oglasila na Tviteru:

 

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kunta Kinte

    2. avgust 2012 | 14:44

    Izrazito erektivno sam docekao ovu informaciju. Molim redakciju da I u buducnosti nastavi sa objavljivanjem svih pojedinosti kako sa Prasece Akademije, tako I iz zivota I dela porodica Karleusa, Tosic, Bekvalac, Dobrojevic I naravno Bojanic (nepravedno zapostavljenih u poslednje vreme). Drugarski pozdrav svima uz poklic: Natasa Daca Natasa Daca!!!

  • ja

    2. avgust 2012 | 21:44

    pa koji nije švaler ... pogotovo ako si poznat, mlad, uspješan ...i ako ti je žena Jelena Karleuša :)))

  • Srbija_brale

    3. avgust 2012 | 00:28

    tako ti je to kad si mlad i lud,i ozenis se barbikom..;) tek u braku skapiras da si se ZAJEBO! :) no ajde sad,da se ne razvodimo jos..radi te dece,da ga je*em! :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA