SEVER-JUG: Nagledanija turska serija od 3. septembra na TV Pink (FOTO)

Serija "Sever-Jug", čija je gledanost potukla i "Sulejmana Veličanstvenog", startuje 3. septembra i emitovaće se svakog radnog dana

  • 3

Od ponedeljka 3. septembra, televizija Pink počinje emitovanje najgledanije turske serije ikad, "Sever-Jug". U Turskoj ovaj serijal, u kojem glavne uloge tumače Kivanc Tatlitug i Bugra Gulsoj, ima rekordnu gledanost, i jedini je projekat gledaniji od "Sulejmana Veličanstvenog", a zanimljivo je da je scenario zasnovan na priči “Čevdet i njegovi sinovi” nobelovca Orhana Pamuka.

U centru pažnje su dva brata, Sever i Jug. Kivanc Tatlitug, koji je našoj publici poznat po ulogama u TV serijama „Ljubav i osveta“, “Zabranjena ljubav” i “Gumuš”, igra Kuzeja (sever na turskom) dok Bugra Gulsoj (“Izgubljena čast”) glumi Guneja (Juga). Braća su potpuna suprotnost: Sever je nepredvidiv, divalj i uvek spreman na tuču, dok je stariji Jug miran i stidljiv dečko, a i odličan đak. Naravno, stvari se menjaju kada se u njihov komšiluk doseli fatalna Čemre (igra je Ojku Karajel) u koju se obojica zaljubljuju.

Sever je van sebe od ljubomore kada sazna da je Jug "osvojio" Čemre. Međutim, nesrećnim sticajem okolnosti njih troje učestvuju u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginuo čovek. Iako je Jug vozio kola, Sever preuzima krivicu na sebe i odlazi u zatvor na tri godine. Nakon izdržane kazne vraća se porodici…

Ova fantastična serija uspela je da osvoji sve generacije u Turskoj i postane najgledanija. Od 3. septembra počeće istovremeno emitovanje u 22 zemlje sveta, među kojima je i TV Pink za Srbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veca

    10. avgust 2012 | 00:08

    koga lazete kad je bila cetvrta serija po gledanosti, prva je bila Adini Feriha koydum, druga Izgubljena cast treca Sulejman velicanstveni i cetvrta Sever i jug.

  • aca

    10. avgust 2012 | 01:48

    Serija niti se emituje u 22 zemlje sveta,niti je najgledanija.Opet lazi. Ali ni ne cudi,i za Ostrvo su lagali da je najtrazenija na svetu ,pa su na kraju i dobili ono sto su trazili,10% share.

  • djole

    9. avgust 2012 | 15:56

    Pink i njihove najave. Pa samo za nedelju dana promene shemu, niko ne moze da pohvata sta kad pocinje, a na kraju bez ikakvog objasnjena prekinu seriju. Necu pocinjati da gledam ovu seriju jer nemam zivaca da me Pink maltretiara svojom neprofesionalnoscu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA