SRBIJA DO LONDONA: Ceca duplo gledanija od Olimpijade!

Prenos koncerta Svetlane Ražnatović iz Guče na "Pinku" imao rejting od 10,45%, dok je zatvaranje Olimpijskih igara na RTS-u imalo rejting 4,62%

  • 6

Ceca Ražnatović u Srbiji je veći i jači brend od Olimpijade. Najbolji dokaz za ovo jesu rezultati gledanosti njenog koncerta iz Guče (prenošenog na TV "Pink"), koji su duplo bolji od rezultata prenosa zatvaranja najvećeg planetarnog sportskog događaja.

Iako je iste večeri, gotovo u isto vreme, emitovana ceremonija zatvaranja Olimpijade u Londonu, prenos koncerta Svetlane Cece Ražnatović iz Guče bio je duplo gledaniji. Poslednjih pola sata prenosa pratio je svaki treći gledalac u Srbiji, a Ceca je na Pinku ostvarila rejting (amr) od 10,45%, dok je poslednji čin Olimpijskih igara na RTS-u imao rejting 4,62%. Sličan rezultat je bio i kada je u pitanju ukupan šer ove dve emisije (27% Ceca, 17% Olimpijada).

Predlog redakcije Telegrafa je da se sledeća Olimpijada održi u Guči, a da na otvaranju peva Ceca i - rekordna gledanost je zagarantovana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    14. avgust 2012 | 11:04

    Šta znači "Ceca je ceca" u komentaru "gospodina" Srđana? To znači da je za njega normalno što je mafijaška spodoba sa bednim tekstovima i prosečnom muzikom gledanija od najvažnijeg sportskog događaja na svetu. Dakle, s jedne strane sport, takmičarski duh i zdrav život, s druge prsata "gospođa" sa nekvalitetnom muzikom i mafijaškom prošlošću? Srđane, Srđane... pojela te majka Srbija i njeni satrapi. Opsovao bih ti kevu zbog evidentne gluposti, ali neće da mi objave komentar.

  • Djordje

    14. avgust 2012 | 12:23

    Ceca je Ceca,a ovaj sto bi nekom psovao majku,vidi se da je za ekstremnu demokratiju u kojoj bi svi morali da glasaju za Tadica.

  • Srđan

    14. avgust 2012 | 09:16

    ceca je ceca ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA