AKADEMIJA DEBELIH: Marija sa porodicom proslavila rođendan! (FOTO)

Rođendanske čestitke za Marijin rođendan bile su raznovrsne, samo je jedna želja zajednička, da što pre i što bolje smrša

  • 0

Učesnici "Akademije Debelih" Mariji je bio rođendan! Od samog početka dana, takmičari su je obasuli čestitkama, željama da smrša i da izgleda što bolje po izlasku sa Akademije. Za doručak su ovog jutra dobili, njima omiljene, palačinke.

Po povratku sa treninga, takmičari su počeli da diskutuju o tome koje bi iznenađenje SOS Služba mogla prirediti Mariji za rođendan. Očekivanja većine Heroja je nastup uživo nekog orkestra, tamburaša ili trubača. Složili su se da je opuštanje uz muziku neophodno.

SOS Služba je poslala pismo takmičarima koje je čitao Laza. U pismu se, između ostalog, pohvaljuje Miloš na odlično odrađenom poslu reportera, a pošto je SOS Služba sagledala mogućnosti takmičara u ulozi novinara, odlučila je da priliku da bude reporter ovoga puta ima Jovan. Laza se kod čitanja imena malo našalio, pa je izgovorio Dejanovo ime. Ovo je zbunilo sve prisutne jer su znali za Jovanovu želju da se oproba kao novinar reporter. Pošto je priznao da se našalio, svi su prasnuli u smeh osim Jovana, koji je bio zbunjen, a kako je kasnije priznao, nije bio siguran da želi da bude reporter.

Hteo on ili ne, od SOS Službe je dobio zadatak da za sat vremena osmisli pitanja za intervju sa 5 takmičara, a tako da intervju sa njima traje maksimalnih 10 minuta. Jovan je ipak prihvatio izazov pa se dao na posao osmišljavanja pitanja.

Prva osoba koja je sela u vruću stolicu naspram Jovana je bila Divna. Ona je iskoristila priliku kako bi se našalila sa Jovanom, pa je na samom uvodu u intervju počela da kašlje, a zatim da se smeje. Na Jovanova pitanja je, kako je kasnije rekla, sa zadovoljstvom odgovarala, a Jovana je ocenila ocenom odličan. Na Jovanovu konstataciju da joj trenutno najviše nedostaje ćale, ona ga je ispravila rekavši da joj najviše nedostaju unuka, ćerka, zet, sestra i sestrić, pa tek onda Ćale. Na ovaj odgovor se nadovezalo i sledeće pitanje o tome kakvi su joj planovi sa Nebojšom - Ćaletom, pošto izađe sa Akademije i ima li šanse da tu bude nešto više od prijateljstva. Divna je ostala tajnovita po tom pitanju rekavši da je sve moguće i da je život čudo.

Pitanja reportera Jovana njegovom kolegi Milošu su uglavnom bila vezana za Miloševu devojku u spoljnom svetu koja se zove Dragana. Miloš je objasnio da je njihov odnos nedefinisan, iako su pričali pre njegovo ulaska na Akademiju o svemu. Šta će Anita reći na to, Miloš nije znao da nam kaže, već je Jovana uputio da pita direktno Anitu i Draganu.

Zoricu je pitao o razlogu njenog boravka na Akademiji kada izgleda daleko bolje od svih takmičara. Ona mu je objasnila da ima više od 15 kilograma viška, neželjene težine, koje želi da se otarasi. Takođe mu je rekla da posao kojim se bavi iziskuje bar pristojan izgled. Jovan je pokušao i da sazna ko je Zoricin favorit. Ostao je uskraćen za ovaj odgovor.

Mariju su uveče posetili ćerka, sin i suprug. Oni su doneli tortu i lubenicu. Svi Heroji su ih sa oduševljenjem dočekali. Pokazali su im dvorište i kuću, a onda su svi zajedno seli kako bi se počastili. Pošto je krenula muzika za ples, prva je sa Marijom zaplesala njena ćerka, a onda su se lagano pridigli svi parovi. Miloš je prvo plesao sa Zoricom, koja mu je instiktivno prislonila glavu na grudi.

Toma i Marijin sin su odigrali partiju stonog tenisa ispred kuće, a zatim je čitava porodica odigrala meč. Prvo su igrali u dva tima, prvi je bio otac-sin, a drugi majka-ćerka, da bi se u sledećem meču iskombinovali. Iako je ženski tim igrao atraktivnije, muški tim je na kraju izvojevao pobedu. Bilo je vreme da Marijina porodica napusti Akademiju. Oni su se pozdravili, i uz želje da Marija uspe da smrša, napustili su dvorište "Akademije Debelih".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA