VRELA SEVE: Provokativne fotografije zanosne Severine (FOTO)

Atraktivna pevačica slikala se u crnom bikiniju, gde je pokazala figuru na kojoj bi mnoge koleginice mogle da joj pozavide

  • 3

Severina Vučković važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa Balkana. Zgodna Splićanka na nastupima širom bivše Jugoslavije mami uzdahe svojom zanosnom linijom, koja je rad mukotrpnog vežbanja i zdrave ishrane.

Ovog puta, Severina, odnosno njen fan klub, počastio je pevačicine obožavatelje eksluzivnim fotografijama sa snimanja editorijala u zadarskom hotelu  “Falkensteiner Hotel & Spa Iadera”. Vučkovićeva je slikana na terasi sobe u kojoj je odsela, pozirajući u crnom bikiniju gde dominira njena besprekorna figura.

Prema navodima SevefunClub-a, fotografije su nastale bez trunke fotošopa i šminke.

Atraktivna pevačica je pre nekoliko nedelja krenula ponovo da nastupa nakon trudnoće, a na tim koncertima je mogla da se čuje i nova Severinina pesma “Italijana”, koja je postala pravi letnji hit.

S druge strane, prema pisanju brojnih medija, Vučkovićeva se navodno posvađala sa svojim verenikom Milanom Popovićem, pa je sa sinom Aleksandrom otišla u Beograd.

Pogledajte editorijal sa Severinom Vučković.

(Telegraf.rs/foto: SevefunClub.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakav si debil

    30. avgust 2012 | 09:31

    Sabane jedan Seve je babuskara a pogledaj kako izgleda, sta ti ocekujes da ima kozu na laktovima kao bebina guza? kakav si ti kreten.. Garant si ti jedna od debelih,masnih i ljubomornih sabanki.. smoru jedan.

  • ma daj

    29. avgust 2012 | 15:42

    Posto nema sminku, onda je, verovatno, neko isamarao, cim su joj obrazi onako RUMENI. Koza na laktovima joj je jadna, kao nikad nije cula za kremu ili mleko za telo. Da ne pominjem razdeljak na dupetu koji joj viri iz kupaceg... Ne da je zanosna, nego je jos i smesna.

  • Milica

    13. jul 2015 | 12:57

    Komentar super bravo seve <33

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA