Severina gost na Breginom koncertu u Sarajevu!

Severinin menadžment nije potvrdio informaciju o pevačicinom nastupu na Breginom rođendanskom koncertu

  • 0

Pevačica Severina Vučković nastupiće 24. marta na velikom rođendanskom koncertu Gorana Bregovića u sarajevskoj dvorani ''Zetra'', piše Blic. Goran Bregović povodom 62. rođendana organizovati spektakularan koncert koji će predstavljati celokupnu karijeru najpoznatijeg balkanskog muzičara.

Na koncertu “Orkestra za svadbe i sahrane” nastupiće i tri pevača “Bijelog dugmeta”: Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, iako su imali razmirica u prošlosti.

“U pitanju je rođendanski koncert Gorana Bregovića, a ne okupljanje ‘Bijelog dugmeta’ kako neki misle. Njemu je rođendan 22. marta, ali smo koncert malo pomerili zbog vikenda. Verujte mi, cela država će biti na njemu. Na ovom koncertu učestvovaće Bregini prijatelji i saradnici, a Brega lično mi je garantovao da će Tifa, Alen i Bebek nastupiti zajedno, iako nisu u dobrim odnosima. Ali je Goran iznad svega toga”, rekao je Faruk Drina, dugogodišnji prijatelj Gorana Bregovića.

Nastupiće i Severina, ja sam se sa njom čuo i sve smo dogovorili, rekla je da će nastupiti sigurno. Severinu je konkretno predložio sam Bregović. Rekao mi je da može da dovede i ‘Gipsy Kings’, ali ja na tome nisam insistirao. Goran se trenutno nalazi u Irskoj, gde završava album ‘Šampanjac za Cigane’, koji će biti predstavljen u okviru koncerta za njegov šezdeset drugi rođendan, prvo ide u Los Anđeles, pa u Rio de Žaneiro i onda pravac Sarajevo. Za posetioce smo spremili i brojna iznenađenja. Tako će sve ženske osobe koje se zovu Dženana imati poseban VIP tretman , slobodan ulaz, a na ulazu će im biti uručen specijalni poklon”, objašnjava Faruk.

Za koncert u Sarajevu, koji će biti održan tek za više od dva meseca, već je rezervisano preko 2.000 karata, a popularnost tog projekta raste iz dana u dan.

Iz Severininog menadžmenta objavljeno je da ne mogu da potvrde informaciju o pevačicinom gostovanju na Breginom koncertu, te da će njeno eventualno gostovanje zavisiti i od njenog zdravstvenog stanja zbog porođaja.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA