CECA, INTERVJU: Nemam dečka i ne selim se na Kipar! (VIDEO)

Folk diva boravi ovih dana u Beogradu, gde je trebalo da joj se sudi zbog navodnog napada na predsednika FK Mladi proleter Aleksandra Olarevića, koje je na kraju otkazano

  • 2

Svetlana Ceca Ražnatović boravila je ovih dana u Beogradu, gde je njoj i njenom zetu Predragu Ocokoliću trebalo da se sudi zbog navodnog napada na predsednika fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandra Olarevića 2007. godine. Ročište je odloženo za 29. novembar zbog bolesti Ocokoljića, a umesto suđenja popularnu pevačicu dočekao je nezaboravan susret sa njenim fanovima, koji su joj darivali mnogobrojnim poklonima.

U intervjuu za emisiju "Ekskluziv" televizije Prva Ceca je istakla da joj mnogo znači podrška fanova.

- Svaki put su tu, divni su, hvala im, divni su, preslatki su. Svaki odlazak na sud predstavlja za mene veliku gorčinu, a oni se koliko-toliko trude da mi ulepšaju dan. Uvek se na kraju dana vratim kući nasmejana - rekla je folk diva, uz konstataciju da je veoma ponosna na činjenicu da ima više od pola miliona fanova na društvenoj mreži Fejsbuk.

Na pitanje da li ima emotivnog partenera, Ražnatovićeva je odrično odgovorila, uz obrazloženje da je ušla u radnu fazu. Takođe, najavila je iznenađenje za svoje obožavatelje.

- Nemam emotivnog partnera, to mi nije ni prioritet u životu. Ušla sam u radnu fazu. Mogu da obradujem svoje fanove, počinjemo sa radom na novom albumu. Mili je sve vreme u studiju, kada se vratio sa dmora. Ja za neki dan idem kod njega da preslušam - rekla je Ceca.

Folk zvezda je demantovala navode da se preselila na Kipar.

- Nisam se preselila na Kipar, već sam vreme iskoristila da ga provedem sa svojom porodicom. Jako mi je prijalo, volela bih da je duže trajalo - zaključila je pevačica.

Pogledajte prilog "Ekskluziva".

(Telegraf.rs / Foto: Marko Todorović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA