KAPOR: Kako sam prebio Džejmsa Bonda! (VIDEO)

Srpski glumac Milorad Kapor, koji igra u novom filmu o Džejmsu Bondu, kaže da je Danijel Krejg veoma prijatan i topao čovek, i objašnjava kako su izgledale scene njegovog obračuna sa tajnim agentom 007

  • 0

U filmu "Skajfol" (Skyfall) Sema Mendesa, 23. dela sage o Džejmsu Bondu, sprski glumac Milorad Kapor ima zapaženu ulogu. On glumi kapetana broda na kojem se odvijaju neke od najuzbudljivijih akcionih scena, "šiba" se sa Bondom lično, a u intervjuu za Mondo otkriva kako je sve to izgledalo.

- Dugo nisam želeo da otkrijem da sam dobio ulogu, da sve to ne bi dobilo neku drugu dimenziju. Glumu sam odabrao da bih se bavio nečim što me ispunjava, a ne da bi me vodali okolo kao vašarsko magare, da bih "iskakao" ljudima iz frižidera i slikao se za naslovne strane tabloida okružen nekima tamo… Moja misija pri bavljenju glumom je da se bavim umetnošću, a ne da budem poznat - kaže Kapor.

Film "Skajfol" će u Engleskoj premijerno biti prikazan sutra, ali Milorad tvrdi da nije naročito uzbuđen ("premijera k'o premijera"), i dodaje da ni pred kasting nije imao tremu.

- Na kasting za ovako velike projekte ne odlazi se sa tremom, već sa velikom opuštenošću, jer ste sigurni da nema šanse da baš vas odaberu. Na drugom kastingu ušao sam u prostoriju gde me je čekalo njih nekoliko, muškarci i žene, vrhunski stručnjaci, da se scenski bijemo. Rekao sam - prvo gospoda! Nažalost, život u našoj zemlji daje ti i određeno predznanje iz takvih veština, pa sam nakon nekoliko dana nudio da im ja pokažem kako se rasklapa pištolj, kako bi trebalo da se bijemo... Šaleći se, naravno - navodi Kapor, i objašnjava kako je izgledala poslednja scena u filmu u kojoj se sukobljava sa Danijelom Krejgom.

- To je zanimljiva, brza borba slobodnim stilom, i nadam se da ćete u filmu videti koliko je koreografija borbe bila kompleksna i zahtevna - priča Kapor, koji za svoje inostrane kolege ima samo reči hvale.

- To su ljudi kao i svi mi, koji rade svoj posao na vrhunskom nivou. Krejg je prijatan i topao čovek, koji me je oduševio na jednoj od završnih žurki posle snimanja. Prišao mi je, zagrlio me i rekao mi: "Well done, my friend". Imao je sigurno i glumce sa kojima je delio više scena, ali je osetio potrebu da me pohvali - kaže  Kapor, koji napominje da se ne bi bunio da mu ponude ulogu Bonda, ali i da misli da ne ispunjava sve potrebne uslove.

Ne možeš biti Bond bez savršenog britanskog akcenta. Osim toga, visina me je predodredila da večito glumim kabadahije, a ne ljubavnike - kroz smeh zaključuje Milorad Kapor.

Pogledajte trejler za film "Skajfol":

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Mondo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA