OGORČEN: Ognjen Amidžić osudio odluku Haškog tribunala!

A da neki naš pevač javno objavi radovanje zbog naših osuđenika, bilo bi mu zabranjeno da peva i u Srbiji, a kamoli u okruženju - napisao je voditelj na svom Tviter nalogu

  • 7

Posle košarkaša Aleksa Marića, i popularni voditelj Ognjen Amidžić osudio je odluku Haškog tribunala koji je danas doneo oslobađajuću presudu za hrvatske generale Antu Gotovinu i Mladena Markača.

Svoje nezadovoljstvo zvezda televizije "Pink" izrazio je preko društvene mreže Tviter.

 

Inače, Ognjen Amidžić je pre neki dan boravio u Istanbulu, gde je zajedno sa pevačicama Eminom Jahović i Jelenom Tomašević prisustvovao koncertu Dženifer Lopez. Voditelj emisije "Amidži šou" intervjuisaće latino divu na dan njenog nastupa u Beogradu, 20. novembra u "Kombank areni", sa početkom u 20 časova.

(Telegraf.rs / foto:Kurir / Foto: Damir Dervišagić )

 

Svi u Hrvatsku na more, to od vas sto ste isli skupljene pare za odbranu njihovih "generala". Bravo, sledece godine jos brojniji budite.fuj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sae

    16. novembar 2012 | 22:50

    Svaka cast.. Mi smo sljam, tek cemo ici i ma more, i na koncerte..mi smo lud narod.. A ti Ognjene budi lud pa zovi deda Olivera da ti bude gost!

  • Činjenica

    18. novembar 2012 | 00:23

    Još 90te su vam mnogi govorili ostat ćete samo na beogradskom pašaluku. Još koja godinai to će vam se desiti, Vojvodina vrlo dkoro, a Sanđak još i ranije napuštaju maćehu ratnicu. Plakali ste i kukali kad vas je NATO bombardiro, a ovo su samo neka mjesta i gradovi koja su od vas konstantno bila bombardirana u Hrvatskoj, a u mnogima ste pobili stotine civila, žena, djece, staraca: VUKOVAR, VINKOVCI, OSIJEK, ŽUPANJA, SLAVONSKI BROD, NUŠTAR, SISAK, KARLOVAC, PETRINJA, ZADAR, ŠKABRNJA, KIJEVO ŠIBENIK, DUBROVNIK, GOSPIĆ. U prosincu (decembru) 1991. godine u Hrvatskoj je bilo oko 550.000 prognanika i izbjeglica!!! Tragičnost hrvatskog obrambeno-oslobodilačkog rata jest u tome što to napadač nije imao namjeru samo fizički osvojiti ozemlje. Bît je bila i u potpunom uništenju identiteta Hrvatske i Hrvata - čovjeka, kulture i povijesti. O tome najbolje svjedoči granatiranje šibenske katedrale i zadarske prvostolnice, razorno uništavanje Vukovara i njegove povijesti, Vinkovaca, Osijeka. Raketiran je i sam Zagreb i to dječja bolnica u Klaičevoj ulici, HNK (Hrvatsko narodno kazališe) i Vlaška ulica u strogom centru grada. Mogao bi ja ovako 5 godina pisat, ali vi dok ne promjenite mentalni sklop i jebete majku ovim svojim primitivnim genocidnim vođama, kao što svaki normalan Hrvat jebe maju ustašama i srami se njihovih zličina, sve dok to ne napravite ići ćete sve dublje u propast. Bosnu i Hercegovinu neću niti spominjat, ali samo se sjetite Srebrenice i Sarajeva!

  • caze

    17. novembar 2012 | 12:16

    Srbi niste se vako upinjali da osudite 1000 dana granatiranja i izivljavanja po Sarajevu, niste se usudili da osudite smrt 8000 civila u Srebrenici,naprotiv nastavili ste i umiru da se izivljavate i vrijedjate zrtve.Sad kad ste osjetili nepravdu slobodno mozete da se zalite i kukate, jer ono sto radis drugome vrlo cesto se samom tebi obije oglavu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA