NAJVEĆI DOMAĆI SKANDALI: Seve ostavila Milana, Karleuša kritikovala patrijarha! (FOTO)

Velika prašina se podigla i zbog abdiciranja misice Nikoline Bojić koja je zbog tajne udaje ostala bez krune, kao i zbog Kebinog napada na ekipu Paparazzo lova

  • 0

U 2012. nam nije zafalilo skandala, a mi vam predstavljamo događaje koji su izazvali najviše medijske pažnje, od dramatičnog raskida Severine i Milana Popovića, sukoba Karleuše i patrijarha Irineja, pa do misice Nikoline Bojić, koja je ostala bez krune zato što je udata,.

Severina Vučković raskinula sa Milanom Popovićem

Jedan od događaja koji je privukao pažnju medija ove godine jeste prekid dvogodišnje romanse između Severine Vučković i Milana Popovića. Par se navodno rastao zato što pevačica nije mogla da prihvati biznismenove stalne pridike i njegov feng šui način života.

Jelena Karleuša kritikovala patrijarha Irineja

Popularna pevačica je i ove godine bila u centru medijskog zbivanja. Karleuša, koja važi  za jednu od najvećih gej ikona na našoj estradi, na svom Tviter nalogu je kritikovala patrijarha Irineja zbog njegovog zahteva da se zabrani Parada ponosa.

Keba se obračunao sa paparacima

Pevač Dragan Kojić Keba je početkom decembra došao u sukob sa ekipom "Paparazzo lova", koji se završio fizičkim obračunom. Keba tvrdi da nikoga nije udario, dok suprotna strana navodi da je pevač pesnicama udario snimatelja i polomio kameru vrednu 2.000 evra. Ovaj incident između Kebe i "Paparazzo lova" dobiće epilog na sudu.

Pretnje Ivanu Ivanoviću zbog gostovanja Stipe Mesića

Popularni voditelj televizije "Prva" nedavno je ugostio bivšeg predsednika Hrvatske, što je izazvalo pravu lavinu najgorih psovki i otvorenih pretnji, koje su preko Tvitera upućene Ivanoviću

Pretučeni Darko Lazić i Slobodan Vasić

"Zvezde Granda" su ove godine doživele  neprijatnost  na izlazu iz popularne diskoteke “Trokadero” u Budvi, gde su  su fizički napadnuti, a policija je podnela prijavu protiv V. R. iz Podgorice. Navodno, razlog napada je bila je devojka s kojom se ljubio Lazićev brat.

Misica abdicirala zbog udaje

Početkom oktobra Nikolina Bojić je izabrana na najlepšu devojku Srbije. Međutim, otkriveno je da je devojka iz Kule udata za kanadskog tenisera Franka Dančevića, što se kosi sa propozicijama takmičenja. Iako je Nikolina demantovala te priče, ona je zbog velike medijske pompe odustala od krune, tako da je za novu misicu izabrana prva pratilja i aktuelna mis Telegrafa Aleksandra Doknić.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA