MUZIČKA SCENA U 2013: Novi albumi za Lejdi Gagu i Bijonse (FOTO)

Tokom ove godine očekuje se i povratak grupa Metallica, Vampire Weekend, Yeah Yeah Yeahs Kejti Peri, Nika Kejva i Eminema, koji je potvrdio da radi na osmom studijskom albumu.

  • 0

Muzička scena 2013. ponudiće raznolik izbor, od novih albuma Bijonse i Eminema do neobične saradnje Lejdi Gage i Mika Džegera.

Bijonse će se u februaru pojaviti na Super Boulu, a navodno će tada imati završen i album na kome je sarađivala sa Džastinom Timberlejkom, Kanjeom Vestom i grupom "The Dream".

Kanadska grupa "Arcade Fire" takođe je bila vredna, pa i njih u 2013. očekuje najmanje jedan album budući da njihov menadžer tvrdi da su napisali 35 novih pesama.

Lejdi Gaga se na proleće vraća sa četvrtim albumom "ArtPop" za koji je rekla da "ima vajb stondirane Diznijeve princeze". Popularna američka pevačica će, takođe, sarađivati sa Mikom Džegerom i to, najverovatnije, na melodramatičnoj baladi posvećenoj princezi Dajani i drugim uzorima koji su umrli, poput Vitni Hjuston i Ejmi Vajnhaus.

Tokom 2013. očekuje se i povratak grupa "Metallica", "Vampire Weekend", "Yeah Yeah Yeahs", Keti Peri, Nika Kejva i Eminema, koji je potvrdio da radi na osmom studijskom albumu. Reper će se pojaviti i na festivalima Riding i Lids, a imaće i koncert u Irskoj.

Kada je reč o festivalima, dok lajnap za Glastonberi ostaje tajna, drugi festivali već su obezbedili učešće Rijane, "Blur"-a, "Mumford and Sons", "One Direction" koji će imati 120 koncerata tokom svetske turneje 2013.

Robi Vilijams takođe će krenuti na turneju praćen večito nasmejanim Olijem Mursom. "Fleetwood Mac" se vraćaju na turneju bez Kristine Mekvaj, a "The Killers" će u junu prvi put nastupiti na Vembliju.

(Telegraf.rs/Tanjug/foto:AP)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA