Proslavite Dan zaljubljenih uz flamenko

"Polaznici ove škole uče kako da se izražavaju dramatičnim pokretima tela, ruku, šake i veštim radom nogu kroz različite i uzbudljive ritmove koje nudi čuveni španski ples", navode u Flamenko centru "El olor del alma"

  • 1

Promocija Flamenko centra "El olor del alma“ biće održana u beogradskom kafeu "Chopper" u četvrtak 14. februara, u 21 čas, a to je prilika da se svi zainteresovani upoznaju sa čuvenim španskim plesom.

Flamenko centar "El olor del alma“ (u prevodu "Miris duše") je 2011. osnovala Ojdana Radović. Cilj jedinog Flamenko centra u Beogradu je da doprinese razvoju i širenju flamenko umetnosti, španske kulture i španskog jezika u Srbiji. Polaznici ove škole uče kako da se izražavaju dramatičnim pokretima tela, ruku, šake i veštim radom nogu kroz različite i uzbudljive ritmove koje nudi flamenko.

"Želja nam je da Beograd postane vodeći grad u regionu sa razvijenom flamenko scenom, koja će privući i mnogobrojne flamenko umetnike iz inostranstva", kažu u ovom centru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • denko

    14. februar 2013 | 06:34

    Kakav dan zaljubljenih??? Od kad mi srbi slabimo katolicke svete dane??? Cuj dan zaljubljenih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA