STANIJA NAHVATALA ŠEIKA: Oduševili me maniri Muhameda! (FOTO)

- Njegova skromnost, finoća i maniri uopšte ne idu u prilog njegovom položaju. Čovek se bez obezbeđenja šeta po hotelu, ćaska sa ljudima i ni po čemu se ne može steći utisak da se radi o šeiku - kaže srpska starleta

  • 11

Srpska starleta Stanija Dobrojević zimuje na Kopaoniku, a u hotelu "Grand" upoznala je arapskog prestolonaslednika Muhameda bin Zajeda, koji sa svojom svitom boravi na ovoj srpskoj planini.

- Slučajno sam ga upoznala i njegova skromnost, finoća i maniri uopšte ne idu u prilog njegovom položaju. Čovek se bez obezbeđenja šeta po hotelu, ćaska sa ljudima i ni po čemu se ne može steći utisak da se radi o šeiku - kaže Stanija.

Dobrojevićeva je nekoliko dana provela u hotelu "Grand", i dok je tokom dana uživala na skijama, veče je bilo rezervisano za opuštanje u spa centru "MK mountain resorta".

- Kopaonik je fenomenalan zimski centar! Skijališta i žičare po svemu, prvenstveno po kvalitetu, mogu da pariraju svetskim ski-centrima i zaista možemo da budemo ponosni na našu najlepšu planinu i sve ono što ona ima da ponudi - kaže Stanija.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragan cirkovic

    8. mart 2013 | 20:35

    Halo ba, Stanija ne silazi sa planine, ti nisi za grada, nabavicemo ti ovce gore, nemoj dolaziti molim te. Sjebala bi ti seika gore nego sto su Ameri Yugu.

  • sheriff

    8. mart 2013 | 20:31

    ma da slucajnio kao bila na kopaoniku po cim cula da Seik na Kopaoniku odma jurnula gromovitom brzinom na Kopaoniku i markirla gde je Seik pa svim tim sponzorusama je cilj da se udaju za najmocnijeg najbogatijeg coveka pa koja uspe uspe,ova drndulja Stanije sponzorusa samo to i radi ide gde moze da navata bogatog nekog redom po svet a sad joj ovo zapalo ko kec na desteku u Srbiji da doso Seik da boravi na Kopaoniku nemora da ide Za Dubai u Emirati da se tamo muci a nahvata

  • Ivan Zec

    8. mart 2013 | 20:21

    MANIRI? ovakve lazi nisam cuo jos od 2007, kad je keva rekla da sva tri sina podjednako voli!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA