EKREM: Hoću seks sa Stanijom, Vendi me više ne zanima!

"Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav. Baciću se na nju još prvo veče.Dao bih sve pare, ceo honorar da budem sa njom jedno veče. Vendi će poludeti od ljubomore, ali baš me briga", rekao je pevač pred ulazak na "Farmu"

  • 1

Crnogorski pevač Ekrem Jevrić istakao je pred ulazak na "Farmu" da će njegova meta biti ni manje ni više nego Stanija Dobrojević, koja je takođe jedna od učesnica rijalitija.

- Stanija je bomba, kakva Vendi, pala je u zaborav. Baciću se na nju još prvo veče. Dao bih sve pare, ceo honorar da budem sa njom jedno veče. Vendi će poludeti od ljubomore, ali baš me briga - rekao je izvođač numere "Poso, kuća".

S druge strane, Dobrojevićeva je naglasila da je Jevrić dobra osoba.

- Ekrem je duša od čoveka, zgotivila sam ga skroz. Neću se skidati gola tamo, jer je  "Farma" druga stvar. Jako sam impulsivna i sigurno ću poludeti tamo. Nemam pojma da muzem kravu, ni da sadim luk, uz Ekrema ću sve naučiti. To što svi muškarci pričaju o meni, ne zanima me, došla sam ovde da pobedim - rekla je srpska "Plejboj" zečica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    20. mart 2013 | 05:51

    Eto, dočekali smo i ovu "Farmu" ?! Šta je novo u odnosu na staru, pa skoro ništa, neki likovi su bili za očekivat, a neke su izvukli iz naftalina. Stanija je ustvrdila kako neće biti sexa i da Ekrem može na ručnu obradu. Pokazat će svoj raskošan karakter, ali ako joj organizatori ponude konkretnu cifru za "on lajn sex" to će odradit kao pravi profesionalac. Može biti gadljiva na Ekrema, ali na pare nije. Veliki skup VIP inteligencije i estradnih picopevaca, ova se farma može zvati "Estradni jebodrom".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA