FARMA, DAN 1: Era proziva Miloša Bojanića zbog nereda u štali, Zorica Marković ubedila Ekrema da je Nada Topčagić!

Dok su se neki farmeri odmah prihvatili posla i čišćenja štale, cepanja drva i kuvanja ručka, starlete Stanija Dobrojević i Seksi Sandra zasele su na klupu i počele priču o "ženskim stvarima", garderobi i depilaciji

  • 1

Sa podelom poslova počele su i prve nevolje na "Farmi"S obzirom na to da je sinoć za gazdu kuće izabran Ekrem Jevrić, jutros su ukućani dobili prvu podelu poslova.

Zorica Marković je rešila da se našali sa Ekremom, rekavši mu da se ona zapravo zove Nada Topčagić. Ovo je iznenadilo Ekrema, koji joj je poverovao bez trunke sumnje, iako je Era pokušao da ga razuveri. On je ishvalio "Nadu", pa je pohvalio njenu muziku. Zajedno su zatim zapevali čuveni hit Nade Topčagić "Jutro je".

Umesto Jevrića, glavnu reč je vodio pevač Era Ojdanić, koji je odmah javno napao bivšeg farmera Miloša Bojanića zbog nereda u štali. 

- Joj, Miloše, za šta si ti uzeo pare u 'Farmi' kada si ovakav nered ostavio za sobom?! Ništa nisi radio - kukao je Era nakon što je našao mrtvog pacova.

Danijel Alibabić i glumica Gordana Bjelica su pomagali Eri u čišćenju, a za kuvanje ručka zadužena je Zorica Marković, kojoj je Ekrem rekao da mora da "otkine nokte" (misleći da ih odseče) kako bi mogla da kuva pasulj sa mesom i kupus. 

Dok su se neki farmeri odmah prihvatili posla i čišćenja štale, cepanja drva i kuvanja ručka, starlete Stanija Dobrojević i Seksi Sandra zasele su na klupu i počele priču o "ženskim stvarima", garderobi, depilaciji...

U jednom trenutku Stanija je ispričala da su Beograđanke bezobrazne i da mnogo psuju! Na kraju je zaključila da ne zna odakle je!

- Najteže mi je kada me pitaju odakle sam. Nisam ni iz Novog Sada, ni iz Rume, ni Amerike, kao ni iz Hrvatske, uopšte ne znam odakle sam - jadala se starleta Ekremu i Milanu Tarotu.

Misica Jovana pričala je o dečku koji je čeka napolju i da se odlično slaže sa njim. Pevačica Darija rekla je da se nikada nije odmah zaljubila, već je moralo da prođe nekoliko meseci osvajanja.

Milanu Tarotu dodeljeno je odnošenje smeća, a Miki Mećava je vodio ekipu koja treba da upotrebi cigle u korisne svrhe.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA