Stanija igrala na stolu, Ekrem pevao "Skini mi se gola"! (VIDEO)

Starleta se popela na sto gde se uvijala i vrckala u "sendviču" između Ekrema i Ere, dok je Jutjub zvezda izvodila svoju numeru "Skini mi se gola"

  • 13

Najprovokativnija učesnica "Farme" Stanija Dobrojević očigledno se lepo provela na sinoćnoj žurki na imanju u Lisovićima. Starleta se popela na sto i zaigrala dok je Ekrem Jevrić pevao svoj veliki hit "Kuća-poso" u specijalnom izdanju na engleskom. Odmah zatim, bivši gazda "Farme" je nastavio i sa pesmom "Skini mi se gola".

Druga nedelja tek što je počela, a atmosfera na "Farmi" uveliko je zahuktana, pale su i prve svađe, poljupci, a sve ukazuje da ćemo u narednih sto dana imati prilike da se nagledamo svega.

Ekrem je izgleda već na drugoj žurki zaboravio Vendi, dok se starleta uvijala oko njega i đuskala, a veseloj ekipi na stolu pridružio se i Era Ojadanić.

Pogledajte kako Stanija igra:

(J. J. / Smedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alegzender

    26. mart 2013 | 17:06

    Bravo prelepo,za narod sa iq 70 gde spadaju i moji roditelji posto definitivno gledaju ovo smece,posto narodu skrecu paznju sa trenutne situacije u zemlji i sta se sve desava oko nas.Nazalost ali je takva realnost,kad dodje neka pijanica kao Ekrem i neka fuksa kao Stanija da da narodu malo radosti i veselja.Bravo Srbijo .

  • Almin Prelic

    26. mart 2013 | 16:45

    mA KRALJ NAJ jACI

  • j.

    26. mart 2013 | 20:39

    Ja ne mogu da verujem sta sam upravo odgledala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA