STOP PIRATERIJI: Pogledajte crtani film o tome koja su vaša prava na Jutjubu!

Jutjub kroz animirane likove pokušava da objasni šta je to internet piraterija, koji materijali su legalni i zbog čega je neophodno da autori muzike i video-snimaka budu zaštićeni

  • 4

Unija diskografa Srbije kreće u odlučnu borbu protiv piraterije svih oblika na ovim prostorima. Uz podršku Uprave za borbu protiv visokotehnološkog kriminala i internet provajdera, najveći srpski diskografi, ali i zastupnici svetske muzičke industrije radiće na tome da se zabrani ili obustavi servis mnogobrojnih internet sajtova i specijalizovanih portala koji bespravno nude muziku za skidanje. Istovremeno, na drugoj strani će se razvijati legitimizacija i polaganje prava na muzički sadržaj na Jutjubu.

Pogledajte zanimljivi video-klip u kome Jutjub kroz animirane likove pokušava da objasni šta je to internet piraterija, koji materijali su legalni i zbog čega je neophodno da autori muzike i video-snimaka budu zaštićeni. Crtać počinje od 1:30, a pre toga je najava Unije diskografa Srbije i objašnjenje na koji način će i srpski izdavači i pevači moći da zarađuju od Jutjub pregleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nixa

    4. april 2013 | 11:45

    A da li ta ista Unija diskografa (Grand) ima dozvolu da preradi i iskoristi taj crtać za svoje promovisanje potrebe??

  • aquarius

    1. april 2013 | 18:08

    као да је гејтуб једини сајт :lol: :lol: сад ће пирати масовно да пређу на руске и остале сајтове 8-)

  • aquarius

    1. april 2013 | 18:15

    као да је гејтуб једини сајт :lol: сад ће пирати масовно да пређу на руске и остале сајтове 8-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA