VB: Iz kuće izašao Petrući, večeras novo izbacivanje, pare od glasova idu Tijani! (VIDEO)

Nakon što je Petrući izašao iz kuće, Marijana je najavila da će večeras biti novo izbacivanje, svi takmičari su nominovani, a novac od sms poruka biće uplaćen na račun za pomoć Tijani Ognjanović. Sutra se očekuje ulazak još jednog takmičara, a prvoaprilsku šalu, organizatori su smestili Maji Nikolić

  • 0
Veliki Brat - Branislav Petrušević Petrući Foto: Telegraf

Prvih sedam dana burno je prošlo u kući "Velikog Brata" iz koje je sinoć izašao Branislav Petrušević Petrući, a produkcija "Emoušn" najavila je za večeras još jedno izbacivanje, kako bi od glasova publike bio prikupljen novac za malu Tijanu Ognjanović koja čeka na transplantaciju srca. Iznenađenja ovde ne prestaju, te će u kuću večeras ući i jedan nov takmičar.

Među nominovanima sinoć nisu bili članovi "VB BIA" Soraja, Maja Nikolić i Milić Vukašinović, kao ni članovi opozicije Ava Karabatić i Uroš Ćertić. Ukućani nisu obavešteni o večerašnjem izbacivanju, dok će publika moći da glasa za bilo kog takmičara budući da niko u kući nema imunitet.

Kuću je večeras napustio Petrući, koji je, kako sam kaže, očekivao izlazak napolje, a kao favorite izdvojio je Avu Karabatić i Dragutina Topića.

Kako je danas svetski dan šale, organizatori su to iskoristili, ali ne da bi lažirali izbacivanje, već da bi prevarili Maju Nikolić. Naime, Marijana Mićić je pred svima rekla da je sprovedena anketa sa 40 hiljada ljudi, i da je od toga skoro 27 hiljada izabralo upravo Maju za omiljenog ukućanina, na šta je publika u studiju negativno odreagovala, izviždavši Nikolićevu, dok su ukućani uglavnom bili zapanjeni. Maja je ponosno ustala kako bi se svima zahvalila, međutim joj je Mićićka sopštila da je to ustvari prvoaprilska šala.

- Srušiću ti kuću kad izađem Veliki Brate! - prokomentarisala je Maja šalu kasnije u ispovedaonici.

Atmosfera u kući uzburakana je još od prve večeri, kada su Ava i Uroš imali seks, a potom kulminirala usled natrpeljivosti ukućana, koji su svađama, ali i suzama začinili ovaj rijaliti. Stanje se samo pogoršalo kada je pre dva dana u kuću ušla Maja Nikolić, koja je odmah stupila u konflikt sa blizancima Žarkom i Željkom, no to ipak nisu prve teške reči koje su pale među ukućanima, s obzirom na to da su okršaj imale najpre Sindi i Nevena, a kasnije, uvrede sa bivšom "Modelicom" razmenila je i Aneta.

Usled utemeljene tenzije među ukućanima, pravo osveženje za njih bili su Milić Vukašinović i Soraja, koji su se posle sedam dana u tajnoj prostoriji, konačno smestili u glavni deo kuće. Među takmičare se vratila i Vesna de Vinča, koja je u petka napustila kuću "Velikog Brata" i zbog neodložnih obaveza otišla u Pariz.

Veliki Brat je ovom prilikom otkrio tajni zadatak koji su imali članovi "VB BIA", pa je ukućanima pustio snimak svih spletki i manipulacija u prethodnih sedam dana, za koje su bili zaduženi upravo takmičari iz tajne sobe, a ono što ih je posebno zaprepastilo bili su komentari Maje Nikolić, koja se nije libila da uvredi svakog ukućanina.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA