Ljuba u izolaciji zbog pretnji, farmeri ljuti na Vesnu! (VIDEO)

Odlukom zadruge, kik-bokserka je kažnjena zbog pretnji da će Rivasovoj polomiti noge, što se farmerima nije dopalo, dok je netrpeljivost prema Vesni pokazala i Zorica Marković, posrnuvši da je udari

  • 2

Nakon žestoke svađe  Ljube Pantović Subotić i Vesne Rivas, zadruga je odlučila da zbog pretnji i uvreda  kazni kik-boskerku i pošalje je u izolaciju. To nije oduševilo ostale farmere jer smatraju da kažnjena treba da bude i pevačica, koja je započela kavgu.

Ljuba je sinoć prebačena u izdvojenu kuću zbog incidenta koji se desio sa Vesnom Rivas, otkrivši da joj nije svejedno što se ponela tako drsko prema problematičnoj pevačici.

-Izvinila sam se zadruzi, svima sam se izvinila. To nije moj manir, ali me je izvela iz takta - pravdala se kik-bokserka Eri, koji ju je pratio do izolacije.

Većina ukućana nije razumela zašto je kažnjena samo Ljuba, iako je Vesna isprva izazvala žestoku svađu, te su se mnogi pitali da li treba da se kazni onaj ko napada ili onaj ko se brani. Neki ukućani su čak Rivasovu nazvali i prokletinjom, dok je Eri kao gazdi posebno bilo teško da ispoštuje ovu odluku zadruge zato što je Ljuba imala titulu njegovog potparola i stoga mu značajno pomagala oko poslova na imanju.

Kik-bokserku je razljutilo to što je Vesna uvredila njenu majku, rekavši da je rodila kretena i da je trebalo da abortira.

- Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog g*vneta, kao ni Zorica Marković sa svojim bajpasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično g*vno. Vesna, ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube ću mu izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - zapretila je Ljuba.

U najveće kavgadžije na "Farmi" spadaju upravo Vesna Rivas, dok još od početka u razdražljivosti prednjači Zorica Marković, a kada se dva ovakva dva uragana sudare, umalo nastaje tuča, što se i desilo.

Pogledajte kako je Zorica nasrnula na Vesnu:

(J. J. / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA