Stanija i Filip u "stiskavcu" (VIDEO)

Starleta i maneken se ne razdvajaju na "Farmi", a ovog puta zaigrali su uz numeru Lepe Brene "Ja nemam drugi dom", koju je otpevala Rada Manojlović

  • 3

Farmeri su sinoć imali malo oduška pošto je na imanju u Lisoviću u njihovu čast priređena žurka, na kojoj je pevala Rada Manojlović. Među prisutnima najveću pažnju privukli su Stanija Dobrojević i Filip Panajotović.

Starleta i maneken nisu se odvajali jedan od drugog, a u jednom momentu su i zaplesali, i to uz pesmu Lepe Brene "Ja nemam drugi dom".

Dok su se farmeri veselili, kamere su bile mahom "uperene" prema Staniji i Filipu, koji se već neko vreme ne odvajaju jedno od drugog.

Inače, pre žurke gazda "Farme" Era Ojdanić imao  je zadatak za Staniju, koja je ovonedeljni sluga, zajedno sa Akijem. Starleta je trebalo da očisti poljski WC, a Dobrojevićeva je od pevača zahtevala da pročita pravilnik, što on nije učinio.

Era je bio besan na Staniju što ga nije poslušala, pa je ekserima zakucao vrata poljskog WC-a.

- Šta me briga, sada ćete morati da vršite nuždu napolju. Šta ona meni traži pravilnik? - rekao je Era.

Međutim, Stanija se snašla i zamolila Duleta da joj pomogne da izvadi eksere.

- Era mi se sveti iz ličnih razloga. On je mislio da Stanija Dobrojević, napucana riba iz časopisa, neće hteti da riba WC. Epa, ja znam gde sam došla i ničeg se ne gadim - rekla je starleta.

Osim Stanije, Eru je verbalno "potkačila" i Zorica Marković, koja je rekla da pevaču vire samo cipele iz Ekremove zadnjice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 121

    17. maj 2013 | 18:16

    Inače, pre žurke gazda “Farme” Era Ojdanić imao je zadatak za Staniju, koja je ovonedeljni sluga, zajedno sa Akijem. Starleta je trebalo da očisti poljski WC, a Dobrojevićeva je od pevača zahtevala da pročita pravilnik, što on nije učinio. Era je bio besan na Staniju što ga nije poslušala, pa je ekserima zakucao vrata poljskog WC-a. Međutim, Stanija se snašla i zamolila Duleta da joj pomogne da izvadi eksere.

  • danijela

    7. april 2013 | 11:27

    E Zorice tu si u pravu sto posto!

  • 23

    17. maj 2013 | 18:16

    pravilnik? – rekao je Era.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA