Karte za Bijonse kod tapkaroša do 200 evra, fanovi iz Bugarske spavali ispred "Arene"!

"Svi smo došli jutros u tri i spavali smo ovde na livadi. Kako ne bi došlo do nesporazuma i gužve pri ulazu, predložili smo da markerom ispišemo svakom fanu na ruci određen broj. Ko kako dođe, zapiše mu se broj kojim redom će ući u 'Arenu'", rekao je bugarski fan.

  • 2

Zbog večerašnjeg koncerta Bijonse vlada potpuni haos! Naime, na svakom koraku se traži "karta više", tapkaroši za parter traže 100 evra (regularna karta je bila 4.500 dinara), a popust možete da dobijete jedino ako kupite više od četiri karte. Oko "Kombank Arene" zatekli smo najvernije fanove, koji su došli u tri ujutru i prespavali čitavu noć.

Na livadi ispred hale čuje se mnogo svetskih jezika. Bugari su najglasniji, a iako čekaju već 11 sati, orni su za zabavu. Makedonija, Nemačka, Crna Gora i Rumunija takođe imaju fanove koji se trenutno sunčaju, a kako bi izbegli nesporazume na ulazu, grupica bugarskih tinejdžera uvela je novi princip, zapisivanja brojeva na rukama.

- Svi smo došli jutros u tri i spavali smo ovde na livadi. Mi Bijonse slušamo već šesti put i pratićemo je na celoj turneji. Kako ne bi došlo do nesporazuma i gužve pri ulazu, predložili smo da markerom ispišemo svakom fanu na ruci određen broj. Ko kako dođe, zapiše mu se broj kojim redom će ući u "Arenu" - rekao je bugarski fan.

Ispred "Arene" nalaze se šleperi i kamioni engleskih i austrijskih tablica, kojima je dopremljena oprema za koncert. Iako su karte već odavno rasprodate, kod ulaza smo zatekli tapkaroše koji nude karte za parter. Uz samu binu, karta košta 100 evra, a za 90 evra ih možete dobiti ukoliko kupite više od četiri. Za tribine karata nema, ali tapkaroši koji će se uskoro pojaviti kod "Arene" nude ih telefonom svojim stalnim kupcima po ceni od 200 evra!

Oni koji žele da zauzmu najbolja mesta, iznajmili su stanove u Beogradu još u petak i sa koferima i torbama jutros su se uputili ka klupama i livadama oko hale.

Za samo sat vremena, broj fanova ispred "Arene" se udvostručio, a svi žele da zauzmu svoje mesto, jer se ulazi otvaraju u 17.30 sati.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA