Sin Dragan polomio nogu i šest rebara na Kopaoniku!

Nenad Okanović se, tokom vožnje snouborda, nekoliko puta prevrnuo i dobio teške povrede glave, rebara i noge, a zahvaljujući intervenciji Gorske službe, sprečena je tragedija

  • 7

Glumac Nenad Okanović, popularniji kao sin Dragan iz serije "Selo gori, a baba se češlja", teško je povređen dok je vozio snoubord na Kopaoniku, prenose "Naše novine". Glumac je prilikom pada zadobio povredu glave i lica, naprslo mu je šest rebara, polomio je nogu, a zahvaljujući brzoj intervenciji Gorske službe, sprečena je tragedija.

Reditelj filma "Vir" je tokom vikenda sa porodicom uživao u poslednjim zimskim danima na ovoj planini, a nakon pada, odmah su ga prevezli na VMA u Beogradu. Supruga glumca Željana Okanović, u trenutku nezgode, bila je sa sinovima koji su se veoma uznemirili.

- Boravili smo porodično na Kopaoniku, a u ponedeljak je Nenad imao nesreću sa snoubordom. Bilo mi je jako teško kada sam ga videla, a deca su se jako uznemirila. Hvala bogu, sve je prošlo dobro, kako je moglo da bude - rekla je Željana za "Naše novine".

Narednih dana glumac će boraviti u bolnici, a lekari su rekli da je potrebno vreme da se organizam oporavi od jakog udarca, te da će morati da miruje.

(Telegraf.rs/ "Naše novine")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    18. april 2013 | 01:09

    Sara znam jer sam ga videla!

  • Sara

    17. april 2013 | 16:18

    Ana mnogo si ti pametna i sve znas. Vidis da je covek isao sa porodicom. Nenade zelim ti brz oporavak i ne obracaj paznju na ove zlobne komentare.

  • Marko

    17. april 2013 | 22:12

    On je izasao iz sela ali selo nije iz njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA