FARMA, DAN 29: Ša, Ljuba i Tarot sluge, Stanija i Sandra čerupaju kokošku! (FOTO)

Nakon što je Zorica sa novim slugama nabavila dovoljno potrepština za kuću, Staniji, Sandri i Jovani dodeljen zadatak da očerupaju kokošku

  • 0

Nakon što je Zadruga juče kaznila Tarota direktnom nominacijom jer je spavao, kao sluge su mu se pridružili reper Ša i Ljuba. Nova gazdarica Zorica je sa slugama išla na pijacu i nabavili su mnogo potrepština za kuću. Raspodeljeni su zadaci, a Stanija, Seksi Sandra, Jovana i Marija Petronijević su dobile zaduženje da očerupaju kokošku.

S obzirom na to da ukućanke nikada nisu nešto slično radile, trebalo im je dosta vremena, a sve vreme su se smejale. Era im je, kao iskusni farmer i domaćin, očerupao prvu kokošku kako bi ih naučio, a Staniji je dobacio da je čerupa kao što čupa Filipa.

- Mala, kako ti hvataš ovog tvog Filipa? E, tako čerupaj i ovu kokošku, ne tako sa dva prsta, već uhvati celom rukom lepo. Iskusna si ti - podsmevao se famer starleti.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA