Stanija dobila vaške i Zorici uzela 1.000 evra!

Starleta se kladila sa pevačicom da će Ekrem da poljubi Gocu Bjelicu u tri ujutru, a pošto je Ekrem to ispunio, Staniju čeka 1.000 evra kada izađu iz "Farme"

  • 1

Stanija se u tri ujutru kladila sa pevačicom Zoricom Marković u 1.000 evra da će Ekrem da poljubi Gocu Bjelicu. Starleta je svoj "ulog" stavila na to da će Ekrem Jevrić uspeti da digne glumicu Gordanu Bjelicu iz kreveta i da će je poljubiti i to u usta, a folk pevačica je imala suprotan stav. Budući da je Ekrem uspeo, Staniju očekuje pomenuta svota kada izađu iz "Farme".

Ekrem je ušao u spavaću sobu, probudio je glumicu i odveo je u dnevnu sobu. Onda ju je zamolio da je poljubi, a glumica se u početku nećkala. Na kraju mu je dozvolila poljubac, ali samo u vrh usne. Dok ju je ljubio, Ekrem je rekao:

- Ju, što si vruća!

Stanija je juče od zadruge tražila šampon pomoću kojega će se osloboditi vaški koje je dobila od kozice. Starleta je rekla da mnogo voli kozicu i da je stalno mazi, ali da su joj vaške prešle na garderobu i kosu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA