PAPARAZZO: Severina na snimanju nove reklame za "Frikom" (FOTO)

Hrvatska pevačica ponovo je boravila u Beogradu gde je snimala reklamu za poznatog proizvođača smrznute hrane. Tokom snimanja, Seve se non-stop smejala i šalila, ali je pokazala da je pravi profesionalac

  • 2

Posle spektakularnog koncerta u BeograduSeverina Vučković ponovo je posetila srpsku prestonicu. Ovog puta, hrvatska pevačica je na Novom Beogradu, u blizini "Belexpo centra", snimala reklamu za proizvođača smrzute hrane "Frikom", koji se nada da će ovim marketinškim potezom osvojiti tržište.

Na setu je bilo mnogo ljudi, koji su bili oko muzičke zvezde. Tokom snimanja, pevačica se non-stop smejala i šalila, ali je pokazala da je pravi profesionalac.

Hrvatska muzička zvezda postala je zaštitno lice “Frikomovog” sladoleda “maximo”, a video sa snimanja novog spota možete pogledati ovde.

Da podsetimo, Severina je nedavno priznala da je postala "sendvič devojka", pošto je hrvatska zvezda počela da reklamira sve živo kako bi prikupila pare za predstojeću koncertnu turneju. Do sada, Vučkovićeva se našla u reklamama za cipele, bebi-opremu, osigurinje, kao i za pivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lala

    12. maj 2013 | 10:18

    to nacionalno divljenje severini ne mogu da razumem..i nije mi jasno kako nju ne pljujete da je sva od plastike nego joj delite komplimente šakom i kapom,a npr,jelenu karleušu koja nema ni u pola toliko silkona,plastičnih dodataka i veštačkih izmena na telu,licu i kosi ispljuvate svaki put bez obzira što je bolja od te vaše plastikanerke severine.pa kako to?!?

  • Duda

    11. maj 2013 | 17:54

    'Sendvič devojka'? O dragi Bože. Još bolje je ovo paparaco je ulovio u snimanju reklame, a ustvari javila svima da dođu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA