MARIJA: Stanija preko kreveta gradi karijeru! (VIDEO)

- Filipe, mene ti ne zanimaš i da nemam dečka, ne bi me privukao jer nisi moj tip. Dajte, bre, ljudi, sjašite s mene, ostavite me na miru - rekla je glumica zaljubljenom paru

  • 2

FRKAMA NA "FARMI" NIKAD KRAJA! Nakon što je Zorica krenula stolicom na Duleta i opet ga izvređala, Marija Petronijević je napala Filipa i Staniju bez ikakvog razloga! Naime, Mariju je produkcija u intervjuu pitala da li je "bacila oko na Filipa", na šta se ona šokirala i odmah otišla do zaljubljenih golupčića, te počela da ih vređa.

- Stanija, samo želim da ti kažem da uopšte nema potrebe za tripovanjem. Ja više ne mogu da mutiram, svi ljudi se smeju toj priči jer je trivijalna. Ne zanima me niko, ne želim ništa da petljam, imam priču napolju koja je divna. Ne znam zašto mi pravite to - rekla je glumica, dok su Filip i Stanija ostali zbunjeni, a onda je nastavila sa napadanjem.

- Filipe, mene ti ne zanimaš i da nemam dečka, ne bi me privukao jer nisi moj tip. Dajte, bre, ljudi, sjašite s mene, ostavite me na miru!

Onda je uletela u kuću i nastavila da ogovara sa ostalim ukućanima.

- Ja sam osoba koja gradi karijeru sedam godina, oni su paćenici. Nisam starleta i Filip je za mene devojčica više nego što je muškarac. Kakav bre Filip, kakvo gledanje, odakle im uopšte pravo?! Uzmi, bre, devojko, radi nešto, bavi se nečim, nemoj preko moje grbače da gradiš karijeru, ja je nisam gradila preko kreveta. 

Pogledajte svađu Marije, Filipa i Stanije:

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che Ge Bebi

    30. april 2013 | 23:29

    Prostakuso, ti joj drzis svecu pa znas sta radi. S kim se ti sve nisi jahala.

  • Pasha

    12. maj 2013 | 19:26

    Bravo Marija!! Silikonija i potrcko glumci vani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA