NA VRHU: Hurem i zvanično najbolja turska glumica

Merjem se na dodeli pojavila u dugoj narandžastoj haljini, kojom je naglasila seksi liniju. Iako su joj nakon proglašenja kolege čestitale, konkurentkinja Berguzar Korel je nevoljno vrtela glavom

  • 1

Merjem Uzerli (29), zvezda serije "Sulejman veličanstveni", proglašena je za najbolju tursku glumicu na dodeli glumačkih nagrada u Antaliji. Laskavo priznanje je, razume se, dobila za ulogu Hurem, a glavne konkurentkinje bile su joj Berguzar Korel (31), supruga njenog kolege Halita Ergenča (43), i Gokče Bahadir (31).

Merjem se na dodeli pojavila u dugoj narandžastoj haljini, kojom je naglasila seksi liniju. Iako su joj nakon proglašenja kolege čestitale, Berguzar Korel je nevoljno vrtela glavom.

Očito nije zaboravila na njihovu svađu prošle godine, kad je Merjem optužila za aferu s Halitom. No svedoci tvrde da je bila nezadovoljna, jer smatra da je ona zaslužila turskog "Emija".

- Ovo je laskava titula i kod mene ima posebno mesto. No moram reći kako bih htela da epizode u serijama kraće traju. Bilo bi dobro kad bi se skratile na 45 minuta, jer neke traju sat i po - rekla je turska glumica odrasla u Nemačkoj.

(Telegraf.rs / Izvor: 24 sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA