SKANDALOZNO: Ljuba saznala da joj je ćerka zatrudnela sa njenim dečkom?!

Pantovićeva je navodno plakala, ali je zbog para ostala u rijalitiju, iako je saznala da je njena maloletna ćerka Aleksandra zatrudnela sa njenim dečkom 32-godišnjim Aleksandrom Čabarkapom

  • 18

Novac je, može se zaključiti, u ovom trenutku preči od istine za Ljubu Pantović (34), učesnicu "Farme", koja je zbog para ostala u rijalitiju, čak i nakon posete ljudi iz centra za socijalni rad, koji su je saslušali zbog priče da joj je ćerka trudna, a da je otac njen dečko, piše "Alo".

Ljuba je preplakala, ali je naposletku ipak odlučila da ostane u "Farmi".

- Zbog zanemarivanja maloletnih ćerki, čiji je otac Karađorđe Subotić u zatvoru, Ljubu je pre nekoliko dana iz "Farme" izvela socijalna služba, a između ostalog, rekli su joj i za napise u medijima prema kojima je njena starija, a maloletna ćerka Aleksandra (16) priznala da je trudna sa majčinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom (32) - rekao je izvor lista "Alo".

Prema rečima anonimnog izvora, Ljuba je tu vest veoma teško primila, počela je da plače i jedva su je smirili. Žena je doživela nervni slom, potpuno se oduzela. Onda su joj rekli da je njena ćerka kasnije sve to demantovala, da je rekla da nije trudna, kao i da nije u vezi sa majčinim dečkom i da je sve izmislila kako bi nanela zlo svome stricu.

- Priča se da je Ljuba rekla da želi da ostane na farmi i kao razlog navela da ostaje zbog novca. Svi su bili zbunjeni, ali to je bila njena odluka, te je vraćena u program - rekao je za "Alo" dobro obavešteni izvor.

(Telegraf.rs / Izvor: "Alo")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • crnogorac

    12. maj 2013 | 01:23

    e glup li si narode kad vjerujete u ovo,jel znate sta znaci reality show? jel znate da svako ima zadatke kako ce da se ponasa u reality show jel ste culi za rejting reality show kao kad ubace neke kao afere da bi podigli rejting a sustini sve gluma radi novca i naivnog naroda kao kaad prave one svadje sve radi gledanja eee ne znate izgleda e nisam ni ja znao dok mi nije jedan visoki urednik iz jedne nase tv odavde sve to objasnio pa da i vama malo otvorim oci vise kao sebi...

  • русија

    12. maj 2013 | 00:44

    газе преко лешева за комад " лажне" славе

  • jaaaaaa

    12. maj 2013 | 09:22

    Ljubu ne zanima nista drugo osim para...jadna je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA