VENČANJE NA FARMI: Stanija i Ša mladenci! (VIDEO)

Budući da je Filip već imao ispade ljubomore zbog starlete, može se naslutiti da im predstoji izuzetno burna nedelja u kojoj će se farmeri pripremati za ceremoniju venčanja

  • 0

Prema ovonedeljnom zadatku Zadruge, farmeri koji u životu van imanja nisu ni u kakvom braku imali su priliku da budu nasumično izvučeni i dobiju ulogu mladenaca čije će se venčanje održati u subotu.

Pripreme za ceremoniju će trajati tokom cele nedelje, a glavne uloge u ovom zadatku dobili su Stanija i reper Ša, na opšte iznenađenje svih, budući da Filip neće imati priliku da ovaj put bude starletin partner.

Nakon što se protekle nedelje zbog Filipovog ljubomorisanja njihova ljubavna romansa poljuljala, može se naslutiti da će, usled Stanijinog venčanja sa Ša, Panajotoviću opet popustiti kočnice i da će naredni dani biti i te kako burni.

Budući da se reper Ša nedavno požalio da ima problema zbog toga što dugo nije imao seks, ovo će biti priličan problem za njega, a pogotovo ukoliko bude morao da prvu bračnu noć provede pored provokativne starlete.

Pogledajte kako je proteklo biranje mlade i mladoženje:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA