ŽARKO: Ljubio sam se sa više muškaraca za jedno veče! (FOTO)

"Ljubio sam se sa mnogima te večeri, ne samo sa jednom osobom. Poljubio sam i dve devojke i više muškarca", rekao je Stojanović, i dodao da ne želi da ove slike budu objavljene

  • 13

Pobednik petog serijala "Velikog Brata" Žarko Stojanović uslikan je kako se ljubi sa muškarcem u jednom beogradskom gej klubu, nakon čega je priznao da se to veče ljubio sa još nekoliko muškaraca i žena, jer, kako kaže, bio je mnogo pijan.

Blizanac ne prestaje da šokira javnost, a nakon čuvenog poljupca sa muškarcem u Francuskoj za koji je dobio devet hiljada evra, Žarko je uhvaćen kako razmenjuje poljupce u provodu sa nepoznatim muškarcem i to potpuno besplatno.

Stojanović nije ni sanjao da će ga u strastvenom zanosu uslikati paparaco dnevnog lista "Alo", te je u prvi mah burno reagovao.

- Ja ne prihvatam da vi objavite te fotografije. Meni je rečeno da tamo ne može niko da slika - bunio se blizanac, ali je ubrzo shvatio da je bio nesmotren i da je sam kriv za ovaj ispad.

Pored toga što je redovno posećivao gej mesta po gradu, blizanac nije želeo da potvrdi za javnost da li je homoseksualac ili ne, a fotografije su tu da razreše svaku misteriju.

- Ja sam tamo otišao sa Sorajom i još dosta njih. Iskreno, sve nam je tamo bilo besplatno i mnogo smo popili. Bio sam baš pijan. Ljubio sam se sa mnogima te večeri, ne samo sa jednom osobom. Poljubio sam i dve devojke i više muškarca, jer kada se napijem, meni tako dođe - priznao je Žarko i dodao da niko od njih nije njegov dečko.

(J. J./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorcol

    20. maj 2013 | 16:00

    e moj crnogorac pa vi nevinost gubite na kozama,idi tucaj kamen i gledaj BEOGRAD I SRBIJU samo na tv.jel vama kada dodjete u Beograd kao da vas je neko bacio na marsu,zamisli samo drzavu koja nema metar autoputa a drugim stvarima da ne pricam,jel znas kako kazu koja je prva riba crnogorcu KOZAAAAAA .HAHAHAHAH

  • Burgija

    20. maj 2013 | 15:59

    Vratite ga u Francusku i ne spominjite te blizance vise, smorili su. A ti Crnogorac se pokri usima, vi ni nemate drzavu, to je sve rusko i siptarsko, a kao nacija cete nestati za 50god max.

  • Svoja posla

    20. maj 2013 | 15:12

    Nije mi jasno sta ima da krije!! Ko da nekog briga skim se on ljubi, ili spava! Svako skim hoce!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA