NEPREPOZNATLJIVA: Severina pre 20 godina! (FOTO)

Ova fotografija nastala je 1991. godine i to kada je Mladen Burnać koji je u to vreme bio pevač i gitarista grupe "Brze banane" okupio Severinu Vučković, Ivanu Banfić i Sandija Cenova za pesmu "Oglasi"

  • 3

Da li biste prepoznali devojku sa slike? Nekada sasvim obična čupava devojka širokog osmeha, danas je jedna od najpoznatijih hrvatskih pevačica. Nedavno je održala spektakl u "Kombank Areni", a u vezi je sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Pevačicu Severinu jednako vole u svim bivšim jugoslovenskim republikama.

Naime, ova slika nastala je 1991. godine i to kada je Mladen Burnać koji je u to vreme bio pevač i gitarista grupe "Brze banane" okupio Severinu Vučković, Ivanu Banfić i Sandija Cenova za pesmu "Oglasi".

Da li biste prepoznali Severinu koja danas žari i pali kratkim šortsevima i haljinicama? 

(A. Č. /Tportal.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • manuela

    21. maj 2013 | 22:40

    hahaha pa jel vam sad jasno koliko je tu bilo estetskih zahvata,operacija, silikona,implantanata...?!?! haha pa pored nje ne smeš šibicu da upališ,sva bi se plastika smežurala i usmrdela.

  • Milica

    21. maj 2013 | 20:23

    Majkoooooo :-D

  • Vlasta Garanovic

    22. maj 2013 | 10:19

    Takva je moda bila.Ja bih je prepoznala.I ja sam imala takvu frizuru tih godina.Tako mi lepo stajala da je pozelim i danas.Ali ne ide.Imam pet banki vec.Hahaha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA