FARMA: Saška Karan nova gazdarica imanja

Bebi Dol, koja je juče izbačena iz "Farme", napisala je da su farmeri zaslužili da im jedna takva osoba kao Saška gazduje

  • 2

Bebi Dol, koja je sinoć elimisana iz "Farme", za gazdu je imenovala Sašku Karan. U pismu koje je jedva pročitala Radojka, pevačica je napisala da su farmeri zaslužili da im jedna takva osoba kao Saška gazduje.

- Bebi Dol je jedno plemenito stvorenje, inteligentna, koja me je očarala dobrotom. Od svih nas ona je bila najiskrenija i najkulturnija - zahvalila se Saška Bebi Dol.

- Ja ne volim da meni neko gazduje, pa tako neću ni ja zapovedati, nego ćemo se dogovarati - poručila je Saška i za svoju levu ruku postavila Jovanu, dok joj je Radojka, kada joj je predavala mesto gazdarice, poručila da će joj biti verni sluga.

Bebi je u pismu farmerima poručila da čuvaju njeno magarence Okija i da ga paze, kao i da se izvinjava onima prema kojima je bila prestroga.

Podsetimo, Bebi Dol je na devojačkoj večeri, koja je organizovala zarad venčanja Stanije i Ša, posekla Vesnu Karan skalperom po prstu, pa je pevačica morala ići na ušivanje.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasha

    27. maj 2013 | 14:54

    Vesnu Karan? Haha kiksa,al dobro,obje su zla bića :)

  • car

    27. maj 2013 | 19:05

    Dobro da je izasla baka bebi nema vise nista da izjavi za javnost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA