STANIJA: Nisam pu*ila Filipu (VIDEO)

- Ti nisi mogao da istrpiš ono što ti je Milan rekao, a nama kažeš da iskuliramo. Pa i ja branim svoj obraz, kako možeš to da mi kažeš - rekla je starleta, nakon što je saznala šta o njoj priča Vesna Rivas

  • 1

Do popularnog "farmerskog" para, manekena Filipa Panajotovića i starlete Stanije Dobrojević, stigla je informacija da je pevačica Vesna Rivas prepričavala kako je Dobrojevićeva oralno zadovoljila Panajotovića.

Kako prenosi Pulsonline, na žurci u petak uveče, Filip i Stanija su raspravljali oko toga što su čuli i pokušali da izvuku istinu od Vesne. Namerno su glasnije pričali između sebe, kako bi Rivas to čula.

- Vesna je rekla da si ti meni radila ono ispod jorgana - rekao je maneken starleti.

- Šta sam ja rekla? O čemu vi pričate? Bože svašta, kao da ste vi nešto bitni, pa da ja pričam o vama i gledam šta radite - pravdala se Vesna.

Potom je Filip pozvao Milana Tarota da to potvrdi. Međutim, Milan im je to krišom potvrdio, da ne čuje Vesna. Memo ih je savetovao da ne prave skandal, na šta je starleta burno odreagovala:

- Ti nisi mogao da istrpiš ono što ti je Milan rekao, a nama kažeš da iskuliramo. Pa i ja branim svoj obraz, kako možeš to da mi kažeš - rekla mu je Stanija.

Potom su i Gocu pozvali kako bu došli do pravih informacija, jer su posumnjali da je to možda ipak Tarot rekao.

- Jeste! Da, jeste dece mi moje. I Tarot je tu bio, nije on rekao, nego Vesna - rekla im je Goca i posavetovala ih da ništa sada ne govore, negu u utorak kada budu igrali "istina i izazov", kada se svi okupe.

(Telegraf.rs / Izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA