Valter slavi 80. rođendan!

- Slavim 80. rođendan u krugu porodice, prijatelja i lekara koji su mi pomogli. Okupljamo se na lepom druženju. Deca mi nisu tu i velika mi je tuga što sa njima ne slavim, ali oni zbog poslovnih obaveza nisu mogli da dođu u Srbiju - izjavio Velimir Bata Živojinović

  • 5

Velimir Bata Živojinović, danas slavi 80. rođendan. U toku poslednjih godinu dana se izborio sa opakom bolešću i jubilej dočekuje pun elana i planova za budućnost. I dok danas prima čestitke od svoje supruge Lule, jedna stvar tišti Živojinovića, činjenica da ćerka Jelena i sin Miljko nisu uz njega u ovom trenutku.

- Slavim 80. rođendan u krugu porodice, prijatelja i lekara koji su mi pomogli. Okupljamo se na lepom druženju. Deca mi nisu tu i velika mi je tuga što sa njima ne slavim, ali oni zbog poslovnih obaveza nisu mogli da dođu u Srbiju. Osamdeset godina je jako lepa brojka i to valja proslaviti, tako da će uz mene biti svi pravi prijatelji, rekao je on i dodao da ima odlične rezultate nakon jednogodišnje terapije.

- Mnogo se bolje osećam i zahvaljujem se svim lekarima koji su mi pomogli da prrebrodim krizni period koji stoji iza mene - izjavio je legendarni "Valter".

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA