SVAĐA: Vesna: Gurni kukuruz u guzu! Ša: Ti si bolesna žena! (VIDEO)

Pevačica je repera nazvala ološem i lažovčinom, a on joj je poručio da je ona đavo i najveće zlo na "Farmi"

  • 4

Vesna Rivas i Ša su nastavili sa svađama, ali su ipak zadržali "visok nivo međusobne komunikacije" uobičajen za "Farmu", pa su uvrede sipali ko iz rukava, a u tome je naravno prednjačila pevačica koja je repera nazvala ološem, lažovčinom i najvećom barončinom u Lisovićima, a on joj je uzvratio rečima: "Beži, sotono, ti si najveće zlo".

Prepirka je počela kada je Vesna optužila repera da je dvoličan i da bi se "slizao sa bilo kim" ako bi od toga imao koristi, a Ša je počeo da kruni klip kukuruza i nekoliko zrna je bacio u pravcu Rivasove.

- Kokoško, evo ti kljucaj - prokomentarisao je Ša, a Vesna mu je uzvratila:

- Gurni taj kukuruz u guzu, to je taman tvoja dimenzija!

Reper je zatim nekoliko puta ponovio: "Beži od mene, sotono, ti si đavo, najveće zlo na 'Farmi'. Da li znaš da si ti bolesna žena", a Vesna je nastavila sa uvredama: "Ti si najveća lažovčina, barončina, uličar, običan smrad i klošar".

Pogledajte svađu Vesne i repera Ša:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alexxx

    6. jun 2013 | 11:18

    Trebalo bi ih ostaviti na tom imanju do kraja zivota i ne pustati ih napolje medj' svet... Pa sve dok se ne istrebe medju sobom... Ja reko' to dno od "programa" zavrseno, kad vidi ti to, oni k'o spricani, ne posustaju.

  • to sam ja

    6. jun 2013 | 11:38

    Koji su ovo izrazi užas prostakusa za neke uvrede i psovke ja nikad nisam čula a ona žena od toliko godina ma svi zapravo bas ostavit ih tamo i nek se mlate

  • nina122

    6. jun 2013 | 19:56

    Moze Vesna biti ponosna na svoju "jezicinu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA