Kim Kardašijan gola, trudna i izvajana! (FOTO) (VIDEO)

Starleta je dobila svoju skulpturu na kojoj je gola i u raskoraku, sa svim svojim bujnim atributima. Na glavi joj je tijara kao simbol njene posvećenosti modi

  • 2

Trudna i gola Kim Kardašijan dobila je svoju statuu koja je izložena na izbložbi u Los Anđelesu. Naime, umetnik Danijel Edavrds izvajao je Kim u raskoraku sa svim svojim atributima i tijarom na glavi. Ovo nije ništa čudno budući da je javnost Kimine atribute mogla da vidi u porno-snimku koji je objavila.

- Bio sam inspirisan Kiminom lepotom i pogodilo me je što je mediji kritikuju zbog težine, jer takve kritike treba da budu zabranjene - rekao je Danijel.

Danijel je poznat po tome što je uradio skulpturu Britni Spirs u momentu dok se porađala, kao i golu Selenu Gomez i Džastina Bibera. Kim još nije videla svoju statuu, a nije sigurno da će njeno mišljenje biti pozitivno, budući da se redovno žali da u "ovom periodu grozno izgleda", a ova statua će joj biti uspomena čitavog života.

Podsetimo, starleta je nedavno izjavila da će pojesti posteljicu nakon bebinog rođenja.

(A. Č. / Hollywood Gossp)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA